Acestea sunt cele 6 alimente care duc la boli fatale

Food and More
24.04.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Bill Marler, un avocat cu peste 20 de ani experienţă de instrumentat procese despre cazuri cu intoxicaţii alimentare, a decis să nu mai mănânce stridii, mâncare semi-preparată şi lapte pasteurizat, din cauza faptului că acele produse cresc predispoziţia consumatorilor la boli fatale, scrie Business Insider, citat de zf.ro.

Marler a condus procese împotriva lanţului de fast-food Chipotle după ce au descoperit în produsele lor prezenţa bacteriei E coli şi norovirus şi apoi a început să scrie articole despre acest subiect.

Avocatul a câştigat mai mult de 600 de milioane de dolari pentru clienţii cu cazuri de infecţii alimentare şi spune că aceste experienţe l-au convins că pentru anumite tipuri de mâncare nu merită să îşi asume riscul mâncându-le.

Printre alimentele pe care Marler le-a eliminat din alimentaţia sa se numără stridiile, fructele şi legumele gata spălate şi ambalate, muguri sau vlăstari nefierţi sau necopţi, carnea medium cooked, sucurile nepasteurizate şi ouăle crude.

Articole similare:

Top