A mai căzut un mit! Dan Negru a dat-o de gol pe Andreea Esca: Cât câștigă vedeta PRO TV

Dive
07.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Dan Negru a publicat pe contul său oficial de Facebook informații senzaționale despre leafa pe care o au cele mai populare vedete de la noi. Conform prezentatorului Antenei 1, Grigoris Arnaoutoglou, un realizator Tv grec, câștigă annual 1.2 miliaone de dolari, adică 1.08 milioane de euro. Dan Negru susține că această sumă este egală cu leafa anuală însumată a patru vedete de calibru din România: Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Pavel Bartoș și el însuși.

Presa centrală a speculat că Andreea Esca ar câștiga anual 480.000 de euro, însă ea nu a declarat nimic oficial despre cât câștigă. Dan Negru a făcut, însă, toate culculele de rigoare.

„Grigoris Arnaoutoglou e Negru in Grecia. A prezentat quizz-uri, farse, game-showuri, am impartit aceleasi formate si adeseori impartim aceleasi gesturi la tv sau aceleasi ticuri, inerente acelorasi showuri.El nascut in ’72, eu in ’71. Lucreaza la Mega Channel, televiziunea care in Grecia difuzeaza Champions League, Masterchef sau Survivor…Si totusi, ne desparte ceva. Leafa! Grigoris Arnaoutoglou castiga, e adevarat, potrivit zvonurilor, 1,2 milioane de dolari ( NU EURO), anual. Adica, cat Negru, Bartos, Esca si Raduleasca laolata! Iaca criza greceasca in breasla mea!”, a scris Dan Negru pe rețeaua de socializare Facebook.

Articole similare:

Top