A jucat pentru Real Madrid și AS Roma, iar la 36 de ani medicii îi spun că o să moară / VIDEO

Interesant!
21.07.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Pe lista fotbaliștilor ajunși la pragul prăpastiei a ajuns și un nume trecut pe la Real Madrid și AS Roma. Brazilianul Cicinho, acum în vârstă de 36 de ani, a recunoscut că este dependent de alcool și că medicii i-au transmis că poate muri dacă va continua acest stil de viață.

Citește și: Replica TĂIOASĂ a lui Erdogan pentru Franța: Să-şi vadă de treburile sale

Cicinho a jucat la Botafogo, Sao Paolo. În sezonul 2006-2007, a ajuns la Real Madrid, cu care a luat titlul. Apoi, în perioada 2007-2012, a jucat la AS Roma. După aceea, cariera sa a luat-o pe o pantă descendentă, fiind legitimat la Sao Paolo, Villarreal, Recife și Sivasspor, la ultima echipă fiind coleg cu „Dodel” Cristi Tănase.

„Eu nu sunt omul care să stau și să beau o sticlă sau două. Trebuie să beau până cad jos. Medicii mi-au spus că pot să mor, dacă voi continua așa. După ce am băut 18 caipirinha (n.r. – un cocktail specific din Brazilia) și 14 beri mari, mi s-a arătat Iisus”, a spus Cicinho.

Citește și: STARE de URGENȚĂ în Turcia. Măsura determină REACȚIA Germaniei

Chiar dacă are mari probleme cu băutura, Cicinho a analizat foarte coerent ultimele rușini ale naționalei Braziliei, care a părăsit Copa America Centenario din faza grupelor. „Toți jucătorii sunt obsedați de selfiuri și de coafuri. Echipei Braziliei îi lipsește atitudinea. Sunt jucători care nu voiau să vină la Copa America. E rușinos”, a mai declarat Cicinho.

Citește și: Lovitură uriașă pentru cei care își țin banii în bănci
sursa: libertatea.ro

Articole similare:

Top