A fost publicat primul rezultat ADN al presupusului fiu al lui Prince

Interesant!
26.06.2016
Autor: Cristi Teodorescu

La două luni de la moartea lui Prince, TMZ dezvăluie joi rezultatele testului ADN cerut de un anume Carlin Q. Williams, deținut la închisoarea Colorado, în vârstă de 39 de ani. Acesta afirma că este fiul ascuns al cântărețului, relatează 7sur7.be.

Bărbatul a făcut toate demersurile legale în justiție pentru a fi supus unui test genetic. Mama lui Williams a spus sub jurământ că l-a întâlnit pe Prince în 1975, în holul unui hotel din Kansas City, a „băut vin” și a mers cu artistul într-o cameră unde ar fi avut „raporturi neprotejate”.

Citește și: Fost ministru, dezvăluiri BOMBĂ: Cum este înșelată populația de BNR

Prince a murit fără să lase testament, nu a avut copii, așa încât Carlin Q. Williams putea fi unicul moștenitor al unei averi imense, estimate la 300 de milioane de dolari.

TMZ dezvăluie joi faptul că testul ADN făcut de deținut a ieșit negativ, așa încât nu este nicio șansă ca Williams să fie fiul lui Prince. În același timp, o altă femeie, Taz Walker, revendică o legătură de rudenie cu cântărețul: și ea a spus că vrea să facă un test ADN, dar nu se cunoaște deocamdată în ce stadiu se află dosarul său.

Citește și: BREXIT: Roubini, ‘profetul crizei’, anunță APOCALIPSA pentru UE

Articole similare:

Top