A fost la un pas de moarte, a ajuns în finală la X Factor și acum este primar

Media
03.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Sergiu Braga, motociclistul din Republica Moldova, care l-a impresionat pe Ştefan Bănică Jr. la ”X Factor”, a fost ales primar în localitatea Ulmu, raionul Ialoveni.

După ce acum câţiva ani a fost la un pas să-şi piardă viaţa după un teribil accident de motocicletă, Sergiu Braga a reuşit să câştige din primul tur alegerile în localitatea natală, Ulmu, raionul Ialoveni, relatează unimedia.info.
Braga a obţinut 629 de voturi, ceea ce reprezintă 54,03% din sufragiile exprimate în cele 2 secţii de votare din localitate şi astfel a câştigat detaşat alegerile.
În toamna anului trecut, juraţii de la X Factor au rămas cu gurile căscate când l-au auzit cântând pe Sergiu Braga. După ce a văzut prestaţia tânărului, care a a interpretat „Nessun dorma”,
impresionat, Ştefan Bănică Jr a aruncat cât colo scaunul pe care stătea. ”Incredibil! N-am trăit aşa ceva la X Factor. Şi îţi mulţumesc pentru asta”, a spus Ştefan Bănică Jr.
”La băiatul ăsta am avut un gest incontrolabil. După asta mi-am dat seam. Nu m-am gândit o secundă că voi face aşa ceva vreodată. Asta mi-a plăcut. Că m-a făcut să fiu incontrolabil”, a spus Bănică Jr, în culise, analizând „la rece” gestul său.
Sergiu are o poveste de viaţă incredibilă. A mărturisit că este pasionat de motociclete şi că iubeşte cascadoriile pe două roţi, dar tocmai această pasiune l-a dus la un pas de moarte.
„Participam la curse ilegale şi tocmai ce atinsesem viteza maximă a motocicletei mele când m-am izbit de un microbuz”, a spus Sergiu.
După mai multe operaţii, medicii l-au pus aproape în întregime în ghips. Totuşi, viaţa a luat o întorsătură ciudată pentru Sergiu, iar accidentul i-a dechis, într-un mod inedit, un alt drum.
„Urlam atât de tare de durere încât doctorii mi-au recomandat să încep să cânt. Era bine pentru că mai uitam de suferinţă”, a mai spus Sergiu Braga.

Articole similare:

Top