A fost filmată în timp ce se MASTURBA în curtea bisericii / VIDEO 18+

HOT
06.10.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Când te apucă poftele şi hormonii nu-ţi dau pace te dezlănţui oriunde?! Se pare că da! Cel puţin pe Janna, o femeie din Anglia, nimic nu o poate împiedica să dea frâu liber fanteziilor, nici măcar… biserica.

Exhibiționista a dat curs celor mai îndrăznețe fantezii sexuale în curtea unei biserici și în alte zone publice, iar desfrâul a fost filmat de o prietenă.

Citește și: Mircea Badea s-a CONTRAT cu Alessandra Stoicescu: ‘Dacă te încurc, ne vedem mâine’ / VIDEO

Potrivit mirror.co.uk, Jenna a fost filmată în timp ce se masturba în curtea bisericii Sfânta Maria din Sheffield, Anglia. Întreaga scenă a durat jumătate de oră şi, chiar dacă prin zona treceau oameni, asta nu a inhibat-o pe femeie care şi-a văzut de treabă până la final.

Citește și: Concurenta care le-a pus inima pe jar lui Smiley și lui Chirilă: Au fost fascinați de frumusețea ei

„A fost ciudat, dar într-un mod bun. A fost foarte bine, dar foarte rușinos. Chiar şi aşa aş mai face asta o dată”, a explicat prietena Jennei, cea care a filmat întreaga scenă.
Videoclipul a fost publicat pe site-uri pentru adulți şi nu este singurul de acest gen pentru Jenna. Femeia s-a mai dezbrăcat și în zone precum lângă un stadion, în apropierea unui supermarket și chiar în apropierea studiourilor BBC Radio Sheffield, notează spynews.ro.

Citește și: Cea despre care s-a spus că e iubita lui Ion Țiriac face un denunţ, în direct: ‘Aduce maşini furate’

VEZI VIDEO 18+ AICI

Articole similare:

Top