A fost conceput CHIPUL ADEVĂRAT al Iisus Hristos! Imaginile care ZGUDUIE creștinătatea

Arta si Cultura
10.02.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Dacă închizi ochii și încerci să-ți imaginezi figura lui Iisus Hristos, sunt șanse destul de mari să-l vezi cu părul lung, de culoare deschisă, barbă și tenul palid.

Doar că adevărul nu este nici pe departe ăsta.

Citește și: Scenariul ȘOCANT al lui Cristoiu: ‘Operațiunea Spargerea PSD continuă cu succes’

Un antropolog britanic a descoperit, studiind viața și descrierea fizică oferită de Biblie, că Mântuitorul ar fi arătat ca în imaginile de mai jos.
Richard Neave, fost cercetător în cadrul Universităţii din Manchester, a ales să folosească mecanismele criminalisticii pentru a reconstitui figura lui Iisus Hristos.

Citește și: VIDEO – Protestatari alungați din Piața Victoriei, pentru un mesaj către ANAF

Conform Evengheliei după Matei, Mesia ar fi avut înfăţişarea tipică unui locuitor din zona Galileei. Prin urmare, omul de ştiinţă englez a prelevat mostre din cutiile craniene ale unor băştinaşi care au trăit în perioada secolelor I î.Hr. – I d.Hr. Probele au fost analizate cu ajutorul tomografiei computerizate, care a permis savanţilor să identifice grosimea muşchilor feţei.

Citește și: Sorina Matei: Marele plan al lui Ghiță, devoalat şi fracturat
Astfel, a fost reconstituit un model digital tridimensional al feţelor cu ajutorul căruia cercetătorii au putut reconstitui o cutie craniană.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că Iisus Hristos nu ar fi avut părul lung şi deschis la culoare, ci scurt şi creţ, iar culoarea ochilor era închisă.

Citește și: Dragnea, Grindeanu şi liderii PSD, plângeri PENALE împotriva protestatarilor
sursa: observator.tv

Articole similare:

Top