A făcut sex pe canapeaua lui Crin Antonescu și are iar belele

Interesant!
18.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Mihail Balasescu, fostul secretarul general – adjunct al Partidului National Liberal, cel care a facut sex pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, continua razboiul cu sotia sa.

Ana Maria, nevasta acestuia, declara pentru CANCAN.ro ca l-a parasit pe Balasescu si a bagat divort, acuzandu-l pe barbat de violente fizice. La un moment dat, cei doi s-au impacat, insa acum scandalul a reizbucnit.

Fostul secretar general – adjunct al PNL a facut o actiune in instanta, miscare prin care cere partajul cu Ana. In plus, Balasescu a dat-o in judecata pe tanara si pentru… „Actiune in raspundere delictuala”. Astfel, urmatorul termen in procesul de partaj va avea loc saptamana viitoare.
Mihail Balasescu a intrat in atentia publicului in urma cu cinci ani, atunci cand politicianul se lauda, intr-o conversatie telefonica, ca a intretinut relatii sexuale in biroul lui Crin Antonescu.

La scurt timp dupa aceasta intamplare, Balasescu si-a dat demisia din functia de Secretar General al PNL si, dupa acest eveniment, a intrat intr-un con de umbra.

In 2012, lui Balasescu i-a cazut cu tronc Ana Maria, o tanara care avea atunci 25 de ani. Cei doi s-au casatorit, insa dupa trei luni, femeia a spus ca divorteaza si sustinea ca sotul ei a agresat-o fizic, a umilit-o si a amenintat-o cu moartea. Tanara a facut atunci si o plangere la Parchet impotriva fostului secretar general al PNL , in speranta ca va reusi sa scape de acesta.
Mihail Balasescu a negat ca a fost violent cu sotia sa. “Nu am fost niciodata violent cu Ana Maria, sotia mea, asa cum a spus ea. A mintit, nu este nimic adevarat”. Balasescu declara ca femeia l-a inselat cu un alt barbat.

SURSA: CANCAN.RO

Articole similare:

Top