A arătat tot la piscină: Vedeta care a renunțat la haine, în București / FOTO HOT

Dive
05.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Devenită celebră în urma apariției sale pe lângă tot felul de maneliști, dansând aproape goală, focoasa brunetă vrea să demonstreze că, în ciuda faptului că este însărcinată, încă este extrem de sexy. Și, evident, la fel de lipsită de inhibiții ca și până acum.

Citește și: Traian Băsescu cutremură SRI și vorbește despre ȘANTAJ: ‘Florian Coldea voia să mă țină agățat’

Chiar dacă este gravidă și numară cele câteva luni pe care le mai are până când își va ține bebelușul în brațe, focoasa dansatoare este mai energică și mai activă ca înainte să rămână însărcinată. Larisa Munteanu, dansatoarea preferată a maneliștilor, a reușit să ridice temperatura în momentul în care ți-a expus formele bine definite și tatuajele, care mai de care mai înteresante, la una din piscinele din Capitală.

Citește și: Horia Simu se auto-denunţă în direct: ‘I-am dat șpagă șefului ANAF’

Focoasa graviduță a fost surprinsă în timp ce se afla la plajă, în căutarea unui moment de relaxare. Dansatoarea și-a făcut apariția într-un costum de baie negru, minuscul, care îi scotea în evidență bustul extrem de generos. Încercând să fie cât mai discretă, Larisa s-a așezat pe un șezlong de la piscină și, însoțită de mama ei, viitoarea bunică fericită, a început să se bucure de soarele arzător. Mai mult decât atât, Larisa nu a ținut cont de sfaturile medicilor și, din dorința de a avea un bronz perfect, ea și-a pus sarcina în pericol.

Citește și: Erdogan a scăpat ca prin urechile acului: De ce rebelii nu au doborât avionul în noaptea puciului

Dar cum temperatura de afară a făcut-o să simtă că ar fi mare păcat să se bronzeze cu urme, viitoarea mămică a renunțat cu foarte mare ușurință la sutienul care o ”încurca” atât de tare.

Citește și: Până la urmă s-a aflat: El e miliardarul care a comandat spionarea Laurei Codruţa Kovesi
img (1)

img (2)

img (3)

img (4)

img (5)

img (6)

img (7)

img (8)

img (9)

img (10)

img (11)

img (12)

img (13)

img
sursa: spynews.ro

Articole similare:

Top