Playboy a anunțat care e ultima starletă ce va apare pentru ultima oară în istorie dezbrăcată

Beauty
04.12.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Actrita Pamela Anderson va fi vedeta ultimei coperti nud a revistei Playboy, insumand astfel 14 aparitii pe principala pagina a celebrei publicatii, relateaza EFE.
Anuntul a fost publicat joi de revista, care a subliniat ca ultima sa coperta cu nuduri nu ar fi avut sens fara cea mai celebra ‘Playmate’ din istoria sa, Pamela Anderson, scrie Agerpres.

Citește și: Procurorii au arătat pozele cu Crinuța Dumitrean și Ioan Oltean

Actrita in varsta de 48 de ani, cunoscuta din serialul „Baywatch”, va aparea astfel in numarul dublu ianuarie-februarie al Playboy ca ultima celebritate goala pe coperta acestei reviste. Playboy a anuntat in octombrie ca astfel de coperti, prin care revista s-a remarcat din 1953, nu vor mai fi publicate incepand din martie 2016.
„Trebuie mai intai sa ma consult cu copiii mei”, a recunoscut Pamela Anderson in programul Entertainment Tonight, dar a explicat ca baietii ei, de 19 si 17 ani, nu au nicio problema in acest sens.

Citește și: Decizie CRUCIALĂ a lui Klaus Iohannis pentru GRAȚIEREA lui Mencinicopschi și Ridzi

Anderson a fost protagonista a 13 coperti si 14 reportaje fotografice in paginile interioare ale revistei. Prima ei aparitie a fost cand avea doar 22 de ani, in 1989, iar de atunci a devenit una din figurile cele mai cerute.
Pe coperta Playboy au aparut actrite, top-modele si cantarete ca Cindy Crawford, Marilyn Monroe, Madonna, Kim Kardashian sau Kate Moss, insa niciuna de atatea ori ca Anderson.

Citește și: Gest incredibil la votul pentru arestarea lui Şova: Un senator a FURAT o bilă

 

Articole similare:

Top