Horoscopul zilei de 30 ianuarie: Cum vă va merge în penultima zi a lunii

Horoscop
30.01.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Fecioarele au parte de o bucurie in relatia de cuplu, Capricornii se muta in casa noua.Putem visa frumos, asta in timp ce facem si treaba, ca sa pastram contactul cu realitatea, sa ne-atingem scopurile si sa avem o stare de spirit cat mai buna.

Vibratia zilei este 3 si o sa ne mearga bine si in afaceri si la scoala si la examene.
VARSATOR- Se poate s-aveti de invatat, sa dati vreun examen, sa fiti in sesiune, unii dintre voi, si o sa fie un consum nervos.
PESTI – Poate are loc un eveniment prin oras si o sa fiti de fata, cu un rost, poate aveti ceva de spus, de facut si se va tine cont de voi.

Citește și: Gigi Becali a făcut SPECTACOL la dezbaterea pe graţiere

BERBEC- Se poate sa mearga mai bine relatia de cuplu si sa va casatoriti pana la sfarsitul anului.
TAUR – Le-ati putea cere niste inlesniri, fie celor de la seviciu, fie bancii la care ati facut imprumut si sa luati alta masina.

Citește și: Guvernul deconspiră ‘din greşeală’ numărul de spioni SRI şi SIE

GEMENI- In continuare ar fi bine sa dezvoltati comunicarea cu cel de langa voi, sa spargeti gheata, raceala, sa v-apropiati si voi mai mult sufleteste.

RAC – Reuniune amicala diseara, ca sa puneti la cale o activitate de timp liber, in care sa-i implicati si pe copii, sa va dezmortiti cu totii.

Citește și: DNA, gafă URIAȘĂ: Ce caută procurorii pe internet la locul de muncă / FOTO

LEU – Poate visati la o revenire la o poveste de dragoste care v-a hranit frumos sufleteste si poate o duceti la nivelul superior.

FECIOARA – Relatia de cuplu se va scrie frumos, iar in cazul unora dintre voi o sa fie cineva nou aparut in viata voastra, si-o sa fie revigorant.

Citește și: Turcia și Grecia, la un pas de RĂZBOI: TENSIUNI în Marea Egee

BALANTA -Poate o sa luati mult mai in serios ideea de casatorie si incepeti sa strangeti bani, cautati restaurant, hotel, diverse.

SCORPION – O sa-l puteti vedea cu alti ochi pe partenerul de cuplu, se poate sa va-ndragostiti, indiferent de cata vreme formati un cuplu.

Citește și: Război psiholog Iohannis-PSD: Unde se poate ajunge dacă nu cedează nimeni

SAGETATOR – Se poate s-aveti de discutat ceva, intre patru ochi, cu fiinta iubita, o sa alegeti momentul potrivit ca sa ajunga direct la inima ce-i spuneti.
CAPRICORN – Poate va mutati in casa noua, sau mai ridicati un nivel ca sa aveti mai mult spatiu, ca vin copii, nepotii si nu e loc destul.

Citește și: ÎCCJ, decizie fără precedent: Cine trebuie să dea amenda pentru depăşirea vitezei

Articole similare:

Top