Stiripesurse.ro

Loading RSS Feed

Mămăligă în straturi – confort românesc în farfurie

Mămăliga este, fără îndoială, unul dintre simbolurile gastronomiei românești. Simplă, rustică și versatilă, a însoțit de secole mesele oamenilor, transformându-se dintr-un preparat de bază într-un adevărat element de identitate. Dar atunci când mămăliga este combinată cu brânzeturi, unt, smântână și uneori chiar cu bacon sau cârnați, ia naștere un preparat spectaculos prin simplitatea și gustul său: mămăliga în straturi.
Fenomenală ca gust și extrem de ușor de realizat, această rețetă este perfectă pentru zile reci, reuniuni cu familia sau ca fel principal la un prânz tradițional.
CITEȘTE ȘI: Cât de bună este mămăliga pentru organism: Bolile de care aceasta te protejează – Exquis
Mămăligă în straturi – confort românesc în farfurie
Ingrediente:
Pentru mămăligă:

1 litru apă

250 g m…

Citește articolul complet

Articole similare

Articole populare