Stiripesurse.ro Mierea din izmă de baltă, afacerea românească ajunsă în restaurante, cafenele și supermarketuri. Patronii au pornit la drum cu fonduri europene și sfatul unui pescar Analisti / Jurnalisti PoliticiBusiness Autor: Revista Blogurilor 07/04/2025 FacebookTwitterPinterestWhatsApp Articole similare Un păcat postdecembrist: Formele fără fond Analisti / Jurnalisti Politici Nicușor Dan n-a înțeles nimic din cele 16 ore de ședință a Consiliului European Analisti / Jurnalisti Politici Ultimele avertismente ale lui Mircea Coșea despre ce urmează în economia românească după iarnă Analisti / Jurnalisti Politici Kolmanskop, orașul care dispare sub nisip. Cum a înghițit deșertul un vis construit din diamante Analisti / Jurnalisti Politici Articolul precedentUn tânăr român care a încercat să-şi cumpere un apartament a ajuns la capătul puterilor, din cauza preţurilor. Internauţii i-au explicat cum fac alţiiArticolul următorOne-man factory, conceptul cu care un român a cucerit America. Fabrica viitorului creată de acesta ar putea revoluționa industria de peste ocean Articole populare Cum alege creierul ce amintiri să păstreze și pe care să le șteargă Zootropolis 2 – un succes de peste 1 miliard de dolari în box office-ul global Românii din diaspora trimit tot mai puțini bani acasă. În 2024 remitențele sunt mai mici decât în 2008 Satul care a fost înghițit de liniște. Legenda oamenilor dispăruți din Munții Bistriței Interviu cu Bilge Demirer, Director General Adjunct, Aria Enterprise Banking, Garanti BBVA: 2025 a fost un an al consolidării și al creșterii sustenabile