Jocurile de masă atractive la cazinouri online în 2022

Entertainment
07.01.2022
Autor: Roxana Popa
cazinou

Jocurile de masă i-au atras din cele mai vechi timpuri pe amatorii de adrenalină și pe cei care visează să se îmbogățească rapid. Numărul jucătorilor a crescut exponențial o dată cu dezvoltarea segmentului de cazinouri online, care atrag clienții și prin ofertele promoționale.

Lista cu oferte și bonusuri de la cazinourile licențiate românești este variată. La jocurile de masă pot fi folosite fondurile suplimentare fără depunere, fondurile primite în urma alimentării contului sau jetoanele acordate pentru ruletă. Într-adevăr, jocurile de poker, blackjack, ruletă, baccarat sau craps dintr-un cazinou online nu sunt la fel de numeroase precum sloturile, însă, în general, au un payout mult mai bun. La blackjack, de exemplu, rata de câștig ajunge chiar și la 99%.

Două dintre cele mai populare jocuri de masă, cel de poker și cel de blackjack, au avantajul că îmbină norocul cu strategia. Jucătorul de poker deține cel mai mare control, dovadă stând faptul că un grup restrâns de practicanți câștigă mai toate turneele importante. Un om nu poate avea noroc la infinit. În schimb, dacă este bun strateg și are alte calități necesare, poate rămâne mulți ani în rândul premianților.

Cele mai atractive jocuri de masă din cazinourile online în 2022 sunt cele „clasice”. Dacă nu le-ați încercat, vi le recomandăm pentru câteva momente de relaxare.

Ruleta a adunat în jurul ei jucători împătimiți încă din secolul al XVIII-lea. Se spune că a fost inventată de matematicianul și filosoful francez Blaise Pascal. În cazinourile online legale există două tipuri principale de ruletă: europeană și americană. Mai există și ruleta franceză, însă ea nu este atât de răspândită.

Ruleta europeană are numere de la 0 la 36, în timp ce varianta americană are un simbol în plus, „00”. Acest extra buzunar face ca avantajul casei să ajungă la 5,4%, în comparație cu 2,5%, cât este în cazul ruletei europene.

 

Avantajul ruletei electronice este că nu există un număr limitat de locuri la masă. Pe de altă parte, rotirile au loc la momente fixe, iar cine nu apucă să plaseze pariul rămâne „pe dinafară” pentru o rundă.

Blackjack (21) are un regulament simplu. Jucătorul concurează cu „dealerul”. Câștigă cine adună cărți în valoare totală de 21, sau care se apropie cel mai mult de această valoare. Ca și în cazul ruletei, în oferta cazinourilor online sunt mai multe versiuni de blackjack, precum Blackjack Switch, Double Exposure Blackjack, Vegas Strip Blackjack, Blackjack Surrender sau Perfect Pairs Blackjack.

carti de joc

carti de joc

Baccarat este un alt joc de cărți, destul de asemănător cu Blackjack-ul, cu trei rezultate posibile: câștigă jucătorul, câștigă dealerul sau egalitate. Obiectivul jocului este acela de a obține un punctaj de 9 sau cât mai aproape de 9. Dacă suma cărților este un număr format din două cifre, atunci punctajul va fi reprezentat de a doua cifră. Dacă de exemplu, dacă jucătorul are „în mână” un 5 și un 7, atunci punctajul este de 2 (5+7=12). Cea mai proastă mână este aceea care însumează 0 puncte, ea fiind numită Baccarat.

Pokerul are un public specific, fiind, poate, cel mai profitabil joc de masă. Regulamentul diferă de la o versiunea la alta, cel mai popular joc fiind Texas Hold’Em. Alte variante des întâlnite sunt Omaha, 3 Card Stud sau Draw. Unele cazinouri online au o secțiune de oferte promoționale dedicate pokerului, organizând totodată turnee cu fonduri de premiere de zeci de mii de euro cash.

Craps este „tradiționalul” joc de barbut. Se pariază pe rezultatul aruncării zarurilor. Masa de craps are marcate pe ea toate pariurile posibile, așadar trebuie doar să alegeți selecția pe care doriți să pariați, apoi să vedeți ce vă rezervă norocul. Pentru a vă obișnui cu regulamentul, există posibilitatea să jucați varianta demo, pe bani virtuali…. citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top