4 cărți la reducere care te învață să trăiești sănătos

Arta si Cultura
27.09.2021
Autor: Cristi Teodorescu

Cărțile au puterea de a te conduce spre lumi îndepărtate, te ajută să explorezi necunoscutul și, în același timp, îți oferă informațiile și sfaturile necesare atingerii propriilor aspirații.

Cărțile de dezvoltare personală corespund unui gen literar care urmărește să ofere cititorilor secretele unei vieți împlinite. Aceste cărți sunt o lectură obligatorie mai ales pentru cei care se confruntă cu perioade dificile, își doresc să-și schimbe sau să-și îmbunătățească anumite obiceiuri.
Fie că-ți dorești să devii mai productiv sau să ai mai multă încredere în tine, fă un prim pas în acest sens prin citirea cărților de dezvoltare personală. Îți poți începe achizițiile de pe site-ul PrintreCarti.ro, unde găsești frecvent cărți la reducere.
4 cărți de dezvoltare personală care te învață să trăiești sănătos

1 .Supă de pui pentru suflet de Jack Canfield & Mark Victor Hanse
Mark Victor Hansen și Jack Canfield sunt printre cei mai urmăriți speakeri americani inspiraționali și motivaționali.
Cei doi au publicat seria de cărți Supă de pui pentru suflet și au vândut peste 50 de milioane de exemplare la nivel internațional. Supa de pui este cunoscută ca fiind un remediu pentru cei bolnavi, iar autorii și-au dorit să le ofere cititorilor o serie de povești vindecătoare. Acestea te vor inspira să devii un om mai bun, să-ți împărtășești iubirea și să îmbrățișezi lumea din jurul tău.

2. 12 reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru de Jordan B. Peterson
Psihologul canadian, Jordan B. Peterson, a devenit în ultimii ani un adevărat fenomen mediatic. A reușit să strângă pe YouTube peste 200 de prelegeri și interviuri cu mai bine de 30 de milioane de vizualizări. Iar pe Twitter și Facebook este urmărit de peste 300.000 de oameni.
Cu umor, dar având la bază adevăruri tradiționale și experiențe personale, autorul povestește despre asertivitate, aroganță, ranchiună, dar și despre lucrurile simple care pot aduce un strop de fericire în viața fiecăruia (cum ar fi mângâierea unei pisici). Cartea invită la redescoperirea vechilor adevăruri și valori, care te ajută să duci o viață mai bună.

3. Mica enciclopedie Hygge de Meik Wiking
Meik Wiking, directorul Institutului de Cercetare a Fericirii din Copenhaga, și-a petrecut o bună parte din viață studiind viețile danezilor. Danemarca este considerată cea mai fericită țară din lume, iar „hygge” este termenul care o definește. Hygge face referire la confort, bunăstare și senzația de a te simți acasă.

4. Cafeneaua de la capătul lumii de John Strelecky
John Strelecky este autorul mai multor bestselluri motivaționale și inspiraționale. Ele au ca scop să ne amintească de lucrurile simple, dar cu adevărat importante din viața fiecăruia.
Încercând să găsească un alt drum spre casă, personajul principal se rătăcește. După câteva ore de mers prin pustiu, John ajunge la o cafenea care pare că se află la capătul lumii. Deși, își propusese doar să mănânce și să facă rost de benzină, acesta are parte de o adevărată introspecție asupra propriei vieți.
„De ce ești aici?”
„Îți este teamă de moarte?”
„Ești un om împlinit?”
Sunt cele trei întrebări care se află în meniul localului.
Unde găsești cărți la reducere?
Printre Cărți este un anticariat online în care poți găsi mereu cărți la reducere, chiar și pe cele enumerate mai sus. Fie că sunt reduceri la anumite categorii sau reduceri în funcție de numărul de cărți cumpărate, zilnic găsești câte o ofertă numai bună de achiziționat. Colecția lor cuprinde peste 100.000 de cărți, deci este putin probabil să nu găsești volumele care să corespundă căutărilor tale. În plus, ai transport gratuit la comenzi de minim 129 de lei și drept de retur 30 de zile de la data facturării. Plata se poate face online sau prin ramburs. Pentru cei din București, există posibilitatea de a-și ridica comanda direct de la sediul anticariatului Printre Carti..
____
Sursă imagine: freestocks on Unsplash.com… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top