De ce să pariați pe meciurile de fotbal cu cele mai bune cote?

Revista Blogurilor
17.08.2021
Autor: Cristi Teodorescu

Dincolo de plăcerea jocului, orice parior are în vedere și obținerea unui profit, oricât de mic.  Tocmai de aceea, cei care sunt pasionați de joc merg destul de frecvent pentru a pune bilete. Oricare ar fi miza și suma jucată, pentru a vă face analizele cât mai temeinic și a vă defini o strategie proprie de joc pariați pe meciurile de fotbal de astăzi cu cele mai bune cote!

Chiar dacă aparent o diferență minimă este lipsită de importanță, dacă vă faceți calculele bine, pe termen lung, veți constata că alegerea unor cote mai slabe se traduce în profituri diminuate. Până la urmă, chiar dacă este vorba despre o sumă mică, de ce să nu vă bucurați de ea cu prietenii sau să jucați mai mult?

 

Cum puteți alege cotele cele mai bune la meciurile de fotbal?

Pentru a veni în sprijinul celor care vor să știe cum să aleagă cele mai bune cote, oferim mai jos câteva sfaturi care  pot fi de mare ajutor. Iată care sunt cele mai importante:

 

  1. Alegeți platformele online de pariuri

Pentru că în cazul acestor agenții comisioanele sunt mai mici și payout-ul este mai bun, chiar dacă oferă aceleași cote ca agențiile stradale, profiturile ce pot fi obținute sunt mai mari. Dacă mai punem la socoteală și faptul că există bonusuri de deschidere cont sau de joc consistente, perspectiva asupra cotelor și jocului se va schimba radical.

 

  1. Compară cotele agențiilor

Cei care sunt familiarizați deja cu domeniul, pot evalua dintr-o singură privire care cotă este mai bună. Pentru cei care au nevoie de tehnologie putem sugera să caute platforme specializate pentru astfel de comparații. Însă fiind internaționale, ele nu oferă multe cote la prea multe agenții care au  licențe de activitate și pe teritoriul țării noastre.

 

  1. Compară payout-ul

Degeaba o agenție îți oferă o cotă mai bună, dacă payout-ul este mai mic. În final vei constata, că ceea ce credeai că se va traduce printr-un profit mai mare, va fi un profit mai mic. Deci fii atent și la acest detaliu.

 

  1. Joacă la mai multe agenții simultan

Nu întotdeauna o singura agenție va fi cea care are cele mai bune cote. În funcție de meci, de metoda de pariere, de intervalul de timp ales și de alte opțiuni oferite, cotele pot fi mai bune sau mai rele. Tocmai de aceea, joacă, analizează și compară o perioadă mai lungă de timp mai multe platforme și alege-o pe fiecare în funcție de situații particulare.

 

  1. Alege o agenție cu opțiuni de joc diversificate

Pentru a-ți securiza câștigurile, nu doar cotele și payout-ul sunt importante, ci și unele opțiuni de joc. Serviciile de cashout sau cel de betting exchange pot veni în ajutor celor care știu să se bucure de avantajele puse la dispoziție de cele mai sofisticate platforme.

 

Dacă vreți să vedeți și cum gândesc profesioniștii, nu ezitați să consultați și paginile de ponturi pariuri pro. Informațiile pot fi extrem de valoroase pentru a vă orienta decizia sau pentru a v-o întări.

Nu uitați însă niciodată că pariurile sportive implică rezultate probabile. De aceea vă recomandăm să jucați responsabil, doar dacă aveți peste 18 ani.

Articole similare:

Top