Stiripesurse.ro

Loading RSS Feed

Mâncare delicioasă în Postul Crăciunului: Cum găteşti cea mai gustoasă iahnie de fasole

Mâncare gustoasă, pregătită de gospodine, iahnia de fasole are câteva secrete. Tainele preparatului delicios le regăsim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia).
Ingrediente:
500 g fasole boabe
3 cepe
100 ml untdelemn
3 morcovi
1 lingură boia
1 căpătână usturoi
1 lingură oţet aromat cu tarhon
câteva fire de tarhon tocat
1 legătură pătrunjel
200 ml bulion gros de roşii
1 lingură zahăr
1 foaie dafin
sare, piper
CITEȘTE ȘI: Fasolea roşie – alimentul cu beneficii uimitoare pentru sănătate
Sea

Articole similare

Articole populare