VIDEO ŞOCANT: Elevi POSEDAŢI strigă și se zbat, după folosirea unei aplicaţii de pe mobil

Healthy Living
28.02.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Un incident complet bizar a avut loc într-o școală din Columbia, unde peste 30 de elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Copiii s-au prăbușit la pământ și au reacționat ”ca posedați”, spun martorii.

Părinții celor peste 30 de elevi, protagoniști ai incidentului ciudat de la școala din orașul columbian Lloro, au cerut ajutorul bisericii, pentru că medicii n-ar fi fost în stare să dea o explicație.

Citește și: ULTIMA ORĂ: Procurorul general, propus pentru cercetare disciplinară

Mai multe înregistrări amator arată numeroși copii prăbușiți la pământ, în convulsii. Mulți dintre ei strigau că ”diavolul va veni să îi ia cu el”, spun cei care au asistat la scena halucinantă. Unii copii au fost purtați, pe brațe, în biserică, de către localnici.
Martorii povestesc că totul ar fi pornit de la unul sau mai mulți elevi care au folosit o aplicație pe telefon care simulează placa ouija, cu care ar fi fost invocate spiritele morților. Zecilor de elevi li s-ar fi făcut, brusc, rău.

Citește și: Reacția PSD la atacurile lui Victor Ponta: Suntem obligați să nu ne certăm

Medicii au intervenit, într-o operațiune urgentă. Pe imaginile amator pot fi văzute echipaje medicale care acordă primul ajutor copiilor. Însă doctorii nu au putut da un diagnostic, spun părinții, consternați. Fenomenul inexplicabil a atras și atenția poliției columbiene, care a deschis o anchetă.

Cazul a fost mediatizat intens și de televiziunile sud-americane.
Însă nu e primul incident de acest gen. În 2013, în Choco, regiune în care se află și orașul Lloro, au mai fost raportați niște elevi care au avut reacții similare. Și atunci s-a spus că unul dintre minori ar fi invocat spiritele.

Citește și: Iohannis, anunț SUMBRU despre ‘riscurile care AMENINȚĂ viaţa şi sănătatea populaţiei’sursa: observator.tv

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×