VIDEO Megastarul Mariah Carey s-a făcut de râs în faţa miilor de newyorkezi prezenţi în Times Square cu ocazia concertului de Anul Nou

Dive
01.01.2017
Autor: Roxana Popa

Finalul anului 2016 nu a fost atât de fericit pentru Mariah Carey. Diva a fost invitată să susţină concertul din Times Square, New York, cu ocazia evenimentelor dedicate Anului Nou, iar prestaţia ei a lăsat de dorit. Fanii au fost dezamăgiţi să descopere că, din cauza numeroaselor probleme tehnice, Mariah Carey a făcut playback, scrie Huffington Post.

Problemele tehnice au apărut în timpul hitului „Emotions”, când artista a încercat, fără succes, să atingă notele melodiei pentru a acoperi defecşiunilor sistemului audio. Momentele penibile au continuat şi pe parcursul cunoscutei melodii „We belong together”.

Jurnaliştii americani au subliniat faptul că un astfel de incident apare foarte rar în cadrul televiziunilor naţionale.

În timp ce muzica continua să se audă, starul pop le-a explicat celor din public că nu a fost făcută o probă de sunet adecvată pentru recitalul ei. ”Am ratat câte ceva, dar este ceea ce este. O să cântăm. Să lăsăm publicul să cânte”, a spus ea. Vedeta nu a putut însă să atingă notele şi, aparent, uitase versurile.

Nici momentele coregrafice nu au fost mai reuşite, artista ratând mai multe mişcări, declarând că încearcă să fie un sportiv bun. În finalul momentului artistic, artista a salutat publicului şi a părăsit scena în timp ce înregistrarea încă se mai auzea în funal.

”Nu va fi mai bine de atât”, a spus Carey şi imediat a părăsit scena.

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×