Un nou scandal sexual: O directoare de școală și un consilier local au fost filmați / FOTO 18+

HOT
25.01.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Poze indecente cu directoarea unei şcoli din Călăraşi au apărut pe Internet. Directoarea susţine însă că cea din poze nu este ea şi că totul este o înscenare.

Citeşte şi: BOMBĂ Adrian Năstase, atac furibund la adresa unui jurnalist: ‘A plecat cu laptopul din redacţie’

Profesoara de limba română Adrieana Tărtăreanu, directoare la Şcoala generală din comuna Jegălia, judeţul Călăraşi, a fost fotografiată goală în pat de un bărbat, despre care blogerul Marin Badea spune că este consilier local in Călăraşi.

Citește și: Simona Halep, primele declarații după ce a anunțat că se retrage din tenis: Mă întorc când voi fi 100% recuperată

Contactată de Marin Badea, cel care a publicat primul imaginile, directoarea a negat că ea ar fi în poze. „Nu ştiu despre ce fotografii vorbiţi. Nu am fost niciodată la vreun hotel şi nu m-am lăsat fotografiată în astfel de ipostaze”, a declarat ea.
Directoarea s-a făcut remarcată și prin faptul că, în cursul anului trecut, a amenajat, pe bani publici, un grup sanitar, în valoare de 15.000 de lei, conform devizelor. În schimb, sunt date conform cărora respectivul grup sanitar, amenajat într-o anexă a unității de învățământ, a avut un cost final de 25.000 lei. Asta în vreme ce grupul sanitar folosit de cei 500 de elevi se afla în curtea școlii, arătând într-o stare deplorabilă.

Citește și: Cristian Tudor Popescu comentează retragerea Simonei Halep din tenis: E decizia ei
Bărbatul care apare alături de blonda surprinsă în ipostaze indecente, conform unor surse, este nimeni altul decât consilierul local călărășean Mariean Tudor. Este membru al Uniunii Naționale pentru Progresul României. A candidat, pentru un loc în Consiliul Local Municipal Călărași, din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu.
”O să îl dau în judecată pe cel care a publicat pozele.”, a revenit cu precizări directoarea la ROMÂNIA TV.

Vezi și: Klaus Iohannis intră în hora PNL: Cere două tururi
Într-o zi de sâmbătă, la data de 29 septembrie 2012, Costel Tărtăreanu, șoțul directoarei Adrieana Tărtăreanu, a decis să-și pună capăt zilelor. După o ceartă cu aceasta, Costel Tărtăreanu s-a urcat la volanul unui autoturism Aro și nu s-a oprit cu el decât în apele brațului Borcea.

Citește și: Gafă de proporţii peste Ocean: Donald Trump face prostie după prostie / VIDEO

Preluare text si foto: marinbadea.ro

1 2 3 5 5-e1453462018279

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×