Te doare capul – Cu mascatii peste Balena Albastra

Media
15.04.2017
Autor: Roxana Popa

Caz controversat in comuna Lopatari, din judetul Buzau, unde Inspectoratul Scolar si Politia sustin ca doi elevi ar fi “calauze” in presupusul joc “Balena Albastra”.

ISJ Buzau a dispus o ancheta la Liceul Tehnologic din localitatea Lopatari, dupa ce, miercuri, procurori si jandarmi au ridicat doi elevi, pe unul de la scoala si pe celalalt de acasa, suspectati ca ar juca ”Balena Albastra” si ar fi trimis mesaje legate de joc si altor copii.  “Au fost ridicati doi copii, unul de clasa a VIII-a, unul de-a IX-a, si dusi la audieri.

Se pare ca cel de-a IX-a ar avea o implicare mai mare. El nu s-a taiat insa. Inteleg ca a intrat pe acest joc, a primit ca prima sarcina sa-si deseneze ceva pe mana si sa trimita altor copii mesajul. Mesajul a fost trimis catre trei fetite din scoala, insa sarcina de a-si scrijeli pe mana nu a dus-o la capat. Stiu ca a fost ridicat un telefon, s-a discutat cu parintii copilului”, a declarat inspectorul general adjunct al ISJ Buzau, Daniela Palcau. Inspectorul general adjunct a adaugat ca elevul de clasa a IX-a va fi consiliat psihologic.

La randul sau, directorul Liceului Tehnologic din Lopatari, Florinel Albu, sustine ca elevii care ar fi fost audiati sunt ”copii linistiti”. “Este pur si simplu un zvon ca s-a taiat. Copilul nu s-a taiat. Astazi, atat cel de clasa a VIII-a cat si cel de a IX-a sunt la scoala. Sunt copii linistiti. Nu stiu foarte multe despre ce s-a intamplat. Stiu doar ca au venit mascatii, s-a produs rumoare, au fost copii dusi la audieri cu parintii. Fara indoiala vom demara o ancheta”, a declarat Albu.

 • Ionut Ovidiu Olteanu

  Foarte tare…nu putea sa vina 1-2 polițiști și nici măcar în uniforma…polițiști civili vb….sa vina sa stea de vb cu copiii…era nevoie de asemenea tărăboi pt asemenea „periculoși infractori” doi copii de clasa a-8-a și-a 9-a !!! Dar sa privim și partea buna….e bine ca se fac asemenea demersuri împotriva acestui joc nociv….ar fi fost mai bine cu mai puțin circ !!!

 • Patriot

  Romanica de la epoca lu’ impushcatu’ la epoca lu’ mascatu’ :))) wtf??

 • Brandon

  Ce să-ţi spun, avem acum o … „preocupare”, … sau, de fapt, două: balena albastră și ghiţă! Numele, nici al unuia, nici al altuia, nu merită scrise cu majuscule !
  Dacă veneau la mine, acasă, mascaţii, cred ca iesea un scandal monstru(os) !!!
  Ce-i aia, să te iei după niste supoziţii, si să… „arestezi” … copii !!!
  Este de-a dreptul … rușinos !!!

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×