Shakira uimește din nou: Cu ce strălucește diva / VIDEO

Arta si Cultura
04.04.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Shakira s-a metamorfozat pentru clipul melodiei „Comme moi”, la care a colaborat alături de rapperul Black M. Piesa face parte din al doilea album al artistului francez, intitulat „Éternel insatisfait” și lansat în octombrie 2016. În clipul dezvăluit abia după șase luni, cei doi artiști apar în ipostaze senzuale, relatează Huffington Post.

În luna februarie, Shakira a surprins pe toată lumea afișându-se cu un nou look pe rețelele de socializare. Cu păr (sau perucă) drept și platinat, ea a anunțat colaborarea cu Black M și turnarea iminentă a unui clip ce a apărut o lună mai târziu, la 31 martie.

Citește și: Descoperire INCREDIBILĂ a DNA: ‘Lucra’ 23 de ore pe zi, 7 zile din 7 și era șef de instituție / DOC

La un an după ce a interpretat piesa „Try Everything”(„Încearcă totul”) pentru filmul animat ”Zootopia” și la trei ani de la lansarea ultimului său album de studio, al zecelea, ”Shakira” (2014), cântăreața revine treptat în prim-planul scenei după ce a născut al doilea copil, în ianuarie 2015. În afară de Black M, frumoasa columbiană și-a multiplicat în ultimele luni colaborările pentru un nou album pe care l-a anunțat în limba spaniolă.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul atentatului de la Sankt-Petersburg: A fost IDENTIFICAT atacatorul

S-a afișat alături de compatrioții săi Carlos Vives, în iulie 2016, („La bicicleta”, 760 de milioane de vizualizări) și Maluma, în noiembrie trecut (”Chantaje”, peste 730 de milioane de vizualizări). La 19 februarie, cantautorul american Prince Royce a prezentat noul său hit „Déja vu”, de asemenea în colaborare cu Shakira.

„Comme moi” este al șaptelea clip de pe cel de-al doilea album al lui Black M, „Éternel Insatisfait”, certificat cu disc de platină (100.000 de vânzări).

Citește și: DNA își caută salvarea la Curtea Constituțională

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×