SCANDALOS Un preot a murit la…PROSTITUATE / VIDEO

HOT
18.02.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Se spune că preoţii sunt trimişii Divinităţii printre pământeni, dar nu de puţine ori cei în sutană au comis-o grav de tot. Asta a făcut şi un important preot din Ucraina care şi-a petrecut ultimele clipe de viaţă în compania mai multor prostituate.

Preotul care activa la eparhia din Kiev a bisericii ortodoxe ucrainene (patriarhia Moscovei) a fost găsit mort într-o saună în apropiere de Capitala Ucrainei. Acesta ar fi decedat în urma unui stop cardiac în timp ce era însoţit de câteva prostituate, conform adevarul.ro.

Citește și: Lovitură pentru gigantul Carrefour: Faliment la graniţele României

Ioan Cornuta în vârstă de 26 de ani a fost găsit fără de suflare într-o saună de către agajaţii acesteia. Ei au contactat imediat poliţia. Expertiza medico-legală arată că moartea a survenit în mod natural, când spontan preotului i s-a oprit inima. Oamenii legii au constatat că preotul a intrat în saună cu nişte prostituate. Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi. Însă fetele ar fi părăsit clădirea, lăsându-l pe slujitorul domnului fără lucrurile personale. Acestuia i-a fost sustras lanţul de aur de la gât şi telefonul mobil, anunţă presa ucraineană.

Citește și: BOMBĂ în politică: Dacian Cioloş vrea să intre în PNL (surse)

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×