Puterea rugăciunii Tatal Nostru înainte de masă: Rezultatul unui studiu de 10 ani făcut de un fizician rus

Interesant!
12.03.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Oamenii de stiinta rusi sustin ca au dovedit printr-un experiment care sunt miracolele rugaciunii si semnului crucii facute inainte de masa, spunand ca gestul facut de orice credincios sau necredincios, poate purifica mancarea si apa!

Fizicianul Angelina Malakhovskaya a spus ca obiceiul facerii semnului crucii deasupra mancarii si bauturii, inainte de masa, are un profund sens mistic, mancarea fiind astfel purificata.

Citește și: DOLIU Simona Halep, cu ochii în lacrimi: Veste teribilă primită în Statele Unite

Puterea semnului crucii a fost studiat timp de 10 ani de catre cercetatoarea Malakhovskaya. Ea, alaturi de alti cercetatori, au studiat impactul rugaciunii „Tatal nostru” si al semnului crucii asupra bacteriilor patogene, luand mostre de apa din diferite surse – fantani, rauri, lacuri.

S-a observat faptul ca toate mostrele de apa contineau anumite bacterii inainte de a se rosti rugaciunea domneasca si a se face semnul crucii asupra apei. Dupa efectuarea acestor obiceiuri s-a observat ca numarul de bacterii daunatoare a scazut de sapte, zece, sute chiar mii de ori.

Citește și: Verdict crunt al lui Mircea Badea: ‘Laura Codruţa Kovesi va fi DEMISĂ’

Rugaciunea a fost spusa atat de credinciosi, cat si de necredinciosi, iar numarul bacteriilor a scazut indiferent de cine a fost spusa rugaciunea.

Efectele beneficie nu se manifesta doar asupra apei, ci si a oamenilor, stabilindu-se ca presiunea sangelui tuturor celor supusi la teste s-a imbunatatit.

Citește și: Simona Halep trece peste decesul din familie: victorie CATEGORICĂ

Rezultatele pozitive ale testelor sunt obtinute doar daca semnul crucii este facut corespunzator, in caz contrar daca este facut necorespunzator si fara sa se atinga punctele cheie de pe corp, rezultatele testelor sunt mai slabe sau chiar absente.

Sa luam aminte chiar de la Parintele Arsenie Boca: „Fa cruce pe tot ce mananci si bei, fie ea si otravita, crucea anuleaza tot.”

Sursa: Secretele

Citește și: Dezvăluiri incendiare despre patronul RCS & RDS, ‘miliardarul fără chip’, Zoltan Teszari

 • Patriot

  Ruga in interi orul tau, in m intea ta, me ditatia si imp acarea au o p utere vinde catoare extraor dinara. Oa menii nu stiu inca cum sa isi folos easca pu terile, iar rug aciunea r eligioasa este un ras puns pentru cei care cred intr-o fi inta superioara. Re*stul e doar p*oveste:P

  • Julik Bacos

   Tu ești ca orbul din născare care nu a văzut deloc lumina. El poate să susțină cu vehemență că nu există lumină… Dacă tu nu crezi în Dumnezeu, aceasta nu înseamnă că El nu există, iar eu îi mulțumesc Lui că mi-a deschis ochii la vreme…
   Frate Patriot, așa precum a fost prorocit cu mult timp în urmă, sfârșitul lumii se apropie… Îți doresc ca Dumnezeu să te lumineze!
   Doamne ocrotește pe tot neamul creștinesc!

   • Patriot

    Crede-ma ca am vazut l um ina de multe ori, insa de obicei este con stiinta mea, adica duhul sfant c um spuneti voi, bisericosii. B iblia trebuie intelea sa printre ra nduri nu ad literam c um o propova duiesc biser icosii. Isus vorbeste despre drag oste, nu despre b iserici, po pi si icoa ne. Daca crezi in ceva bun, daca iubesti si ajuti, acela este Dumnezeu. Se num este good deeds. Asta face biserica: jud eca! Doar vre a bani! Niste porci lac omi si nesim titi care nu pl atesc ta xe la s tat. Asta-i ortod oxia rom ana.

    • jos marxismul

     constiinta ta e duhul sfant?! te-a invatat zeita Kali ca esti dumnezeu…lumina pe care o vezi e artificiala. voi nu va faceti cruce, va arde!

     • Patriot

      Nu sunt Dumnezeu, dar am o constiinta, care, conform bibliei, este duhul sfant, si asta este foarte inteligibil daca nu esti habotnic. Destinul este consecinta alegerilor noastre. Nu e*xista ia*d si nu exista r*ai, viata este numai un culoar c*atre o no*ua experie*nta, sufletul este nemuritor si dornic de cunoastere.

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×