Paul McCartney face un anunț de SENZAȚIE: E o PREMIERĂ după 4 ani / VIDEO

Arta si Cultura
06.05.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Paul McCartney a dezvăluit că lucrează la un nou album cu Greg Kurstin, producătorul care a ajutat-o pe interpreta britanică Adele să lanseze hitul „Hello”, relatează AFP.

În timpul unui interviu acordat BBC Radio 6 Music, fostul membru Beatles a declarat că se află „la mijlocul” realizării la un nou album, primul din 2013.

Citește și: ALERTĂ Suspendare drastică pentru Ilie Năstase: Ce i s-a interzis după scandalul de la FED Cup

Artistul a precizat că pentru acest proiect colaborează cu producătorul american Greg Kurstin, cel care a co-scris „Hello”, balada de pian care a transformat ultimul album semnat Adele într-un succes la nivel mondial.

Producătorul este cunoscut și pentru colaborările cu artista australiana Sia sau cu legenda rockului alternativ, Beck.

Citește și: Medicii oferă sfaturi CRUCIALE: Cum trebuie să acţionăm dacă suntem înţepaţi de o căpuşă / VIDEO

La 74 de ani, Paul McCartney a declarat că nu își face griji cu privire la ce imagine va lăsa în urmă, după moartea, în ultimele luni, a unor legende ca David Bowie sau Prince, însă a povestit că fostul său coleg de trupă, John Lennon, ucis în fața casei sale din New York, în 1980, i-a pus într-o zi o întrebare despre acest subiect.

„A fost amuzant pentru că nu ne-am imaginat vreodată că John ar avea cea mai mică îngrijorare cu privire la asta. Însă acest lucru este ceva ce îi îngrijorează pe oameni: vă întrebați ce vor spune ceilalți. Vor păstra comentariile negative? Sau pe cele mai măgulitoare? (…) Din fericire, acest lucru nu va mai conta, de vreme ce eu nu voi mai fi acolo”.

Citește și: NEBUNIE în Franța: lovitură teribilă pentru Macron, în ultima oră de campanie electorală

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×