Nicole Kidman și Lenny Kravitz au ASCUNS asta mulți ani

Dive
24.02.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Nicole Kidman (49 de ani) a surprins pe toată lumea confirmând o idilă pe care a avut-o în urmă cu mulți ani cu muzicianul Lenny Kravitz, relatează online ziarul spaniol ABC.

Actrița se află în plină campanie de promovare a mini-serialului „Big Little Lies”, din care primul episod va fi difuzat în premieră în SUA duminică seară pe HBO, și a acordat un interviu în care a dezvăluit un secret pe care mulți nu îl știau.

Citește și: Atac violent la adresa unui ministru al lui Sorin Grindeanu: ‘E SCLAVUL lui Liviu Dragnea’

Publicația The Edit Net-a-Porter este cea care a publicat marea dezvăluire, având în vedere că una din colegele de platou ale lui Nicole Kidman este chiar Zoë Kravitz, fiica celebrului cântăreț american Lenny Kravitz (52).
Actrița a recunoscut că o cunoaște demult pe Zoë, având în vedere că a fost pe punctul de a se căsători cu interpretul piesei „Are You Gonna Go My Way”. „O cunoșteam pentru că am fost logodită cu tatăl ei. Totul a rămas în familie! Îl admir pe Lenny. Este un tip extraordinar”, a mărturisit Kidman spre surprinderea tuturor.

Se știa că cei doi au fost împreună, dar nu s-a făcut niciodată public faptul că au fost pe punctul de a se căsători. Lucrurile s-au întâmplat după divorțul de Tom Cruise, iar actrița a asigurat că nu se simțea încă pregătită să treacă pe la oficiul stării civile.

Citește și: Fost judecător şi membru CSM: Cei de la CSM ar trebui să intre în pământ de ruşine

Lenny Kravitz și Nicole Kidman s-au cunoscut în 2003 și au fost împreună un an.

Deși este căsătorită cu muzicianul country Keith Urban, cei doi au o relație apropiată, iar între ei nu există niciun sentiment de ranchiună, cum se întâmplă cu alte foste cupluri, a asigurat actrița.

Citește și: Jurnalistă premiată de Ambasada SUA, concediată pentru că era ‘apărătoarea DNA’

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×