Monica Tatoiu, in razboi cu Anamaria Prodan: `Daca ii mai prind…`

Dive
02.04.2017
Autor: Roxana Popa
Un nou război total în show-biz-ul autohton. De această dată lupta e între Monica Tatoiu și Anamaria Prodan, Monica Tatoiu a rabufnit. Vedeta s-a enervat la culme numai cand a auzit numele Prodancei, relatează woowbiz.
Monica Tatoiu este enervata la culme de atitudinea pe care o are Anamaria Prodan. Sexy-impresara parcheaza constant masina in fata casei sale si acest lucru o scoate din sarite.
„A parcat pe strada mea. Câtă minte să ai să parchezi în poarta garajului şi să-i spui grădinarului meu simplu …«am programare!», dar ce are progranare la soţul meu? Atunci, ne-am bate! Ea vine la o clinică de lângă casa mea. 
A blocat strada ca să-şi pună puţin botox sau să se penseze. Dintr-o maşină de 150.000 de euro, pe care nu o să-i faci cât trăieşti dacă munceşti, ea coboară şi se grăbeşte unde are treabă. 
Dacă îi mai prind, îi bag în casă şi le fac o meditaţie la matematică. O să le spun că sunt deştepţi dacă învaţă. Are creierul cât o nucă!”, a declarat Monica Tatoiu intr-o emisiune TV.

 • Brandon

  S-au întâlnit tusea cu junghiu’, pe aleea … uitării ! Noroc cu acest „sketch”, că le-a mai scos la „lumină”, pe cele două prodaica și tatoanca !!!

 • Radu Radu

  BRAVO !

 • Florin Stanescu

  Vax albina !

 • Gheorghe Dragan

  nu stiu de ce se face atata publicitate unor ,,neica nimeni” as intelege daca era vb de oameni care au ceva de spus dar asemenea can-can-uri cui folosesc?luati individual poate dar acest melanj e publicitate facuta nesimtirii.

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×