Fata de 9 ani care și-a schimbat sexul în 2012, pe coperta „National Geographic” / FOTO

Healthy Living
17.04.2017
Autor: Cristi Teodorescu

În numărul său din ianuarie 2017, revista „National Geographic” a avut-o, pe copertă, pe Avery Jackson, o fată de 9 ani din Statele Unite care și-a schimbat sexul în 2012, relatează madame.lefigaro.fr.

Cauza transsexualismului îi afectează și pe copii, demonstrează „National Geographic”. Revista americană a dezvăluit coperta primului număr din 2017, consacrată lui Avery Jackson, o fetiță de 9 ani care este transsexuală de la vârsta de cinci ani, o premieră în presă.

Citește și: Ieșit din PUȘCĂRIE, un ministru face DEZVĂLUIRI la Antena 3: Iohannis, Ponta și Dragnea, pe listă

Titlul folosit este „Revoluția genului” și citează o declarație a lui Avery Jackson pe coperta revistei, potrivit căreia: „ceea ce este bine în faptul că am devenit fată este că nu mai sunt obligată să semăn cu un băiat”. Fotografia de pe prima pagină a revistei este realizată de fotoreporterul britanic Robin Hammond.

Într-un lung editorial, redactorul șef al „National Geographic”, Susan Goldberg, a explicat alegerea revistei pentru această copertă ieșită din comun. „Vrem să aruncăm o privire asupra rolurilor tradiționale ale genului, în întreaga lume, dar vrem în același timp să ne uităm la gen ca la un spectru”, a scris jurnalista.

Citește și: 23 de răniți după ce un avion și-a golit, accidental, dejecțiile de la WC peste un vas de croazieră

„Astăzi nu vorbim numai despre rolul genurilor pentru băieți și fete, evocăm de asemenea înțelegerea noastră tot mai mare a oamenilor care sunt implicați în această chestiune a genului”, a adăugat ea.

Susan Goldberg precizează că aproape 80 de copii de 9 ani, întâlniți în întreaga lume, sunt și ei prezenți în paginile revistei pentru a discuta despre această chestiune problematică: cum sunt ei afectați de problemele de gen?

Citește și: OFICIAL Referendumul turc a fost VALIDAT: Cu scor a CÂȘTIGAT Erdogan SUPER-PUTERI

averyjackson

 • jos marxismul

  Cand o sa se sinucida nu o sa mai fie nicio stire. Oamenii de stiinta au aratat clar ca chirurgia nu modifica decat organele, nu si spiritul barbatesc sau femeiesc cu care s-a nascut fiecare. Asa se ajunge la conflictul trup-suflet si apar psihozele si suicidul

 • Marius Muntean

  Sataniștii ast

 • Marius Muntean

  Trăim intr- o lume nebună rău.

 • Victory Hope

  Eu credeam ca la virsta de 9 ani copiii nici macar nu stiu bine ce e sexul…chiar si in zilele noastre unde familia nu mai e familie, casatoriile sint accidente iar divorturile sint la ordinea zilei…Orice dar la asa ceva nici macar nu as fi putut vreodata sa ma gindesc. Ma intreb oare ce comunica acei parinti cu acei copii de 9 ani? E dezastruos pentru aceasta fetita care s-a maturizat la 9 ani, inainte de a incepe sa cunoasca viata…Si ce am scris aici e doar suprafata din ceea ce ma framinta, ….Imi provoaca doar mila, furie contra aceklor parinti care nu au crescut copiii sa fie doar copii si nu altceva…Presupun ca acesti copii au venit de foarte devreme in contact cu anomalii…Si aici parintii sint foarte vinovati…daca nu sint si ei printre transgendrii, sau cei care si-au schimbat sexul….Simt firele de par de pe piele ca se ridica si ma cuprinde dezgustul…Copiii sint cel mai usor de pervertit si nu cred ca exista multe sanse de recuperare…Pacat.

  • jos marxismul

   organizatii exista, dar apara „dreptul superior al copilului”

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×