Cel mai gras om din lume atinge aproape 600 de kilograme / VIDEO

Food and More
29.11.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Cel mai gras om din lume a fost cântărit din nou. Greutatea exactă a bărbatului este de 590 de kilograme – a declarat miercuri, 23 noiembrie, José Antonio Castaneda Cruz, şeful Clinicii Gastric Bypass din Guadalajara, Mexic. José Antonio Castaneda Cruz a precizat că greutatea pacientului, Juan Pedro Franco, este „destul de îngrijorătoare”.

Citește și: Victor Ciutacu anunţă cele două nume de la PSD în pericol de a fi arestate

Potrivit medicului, ca pacientul să ajungă la greutatea ideală, situată între 80 şi 90 de kilograme, este nevoie de un tratament medical intens care va dura un an. Franco a fost adus la spital cu o furgonetă, fiind cântărit cu un cântar industrial, acele căruia inducau 3.600 de kilograme, din care 3.010 era greutatea camionului, iar diferenţa, de 590 de kilograme, greutatea bărbatului. Şeful Clinicii Gastric Bypass din Guadalajara a afirmat că Juan Pedro Franco ar putea fi cel mai gras om din lume.

Citește și: Noi dezvăluiri incendiare ale Alinei Petre: ‘A fost ucis’

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost transportat din Aguascalientes, localitate situată în centrul Mexicului, marţi, la clinică, cu o furgonetă special amenajată în acest scop. Chirurgul, specializat în intervenţii chirurgicale de micşorare a stomacului, care până în prezent a realizat 8.000 de astfel de intervenţii, a precizat că pacientul a fost deja supus mai multor analize, acesta suferind, alături de obezitate, şi de diabet de tip 2, şi de hipertiroidie.

Citește și: Uluitor! Ce se întâmplă când mâncăm banane cu pete maronii sau coaja neagră

Bărbatul a primit undă verde pentru tratamentul de reducere a greutăţii corporale, cu ajutorul căruia, în următoarele trei luni, trebuie să slăbească 30-40 de kilograme, pentru a putea fi supus unei intervenţii chirurgicale – a menţionat Castaneda. Potrivit lui David Espriu, un expert în asemenea cazuri, Franco ar putea să ajungă în Cartea Recordurilor, având în vedere că recordul precedent era deţinut până în prezent de Manuel Uribe, de asemenea, un mexican, care a decedat în 2014. Greutatea lui Manuel Uribe era de 560 de kilograme, el fiind cântărit în anul 2006.

Citește și: Sorin Ovidiu Vântu ZGUDUIE România: Ce mesaj transmite din PUȘCĂRIE

sursa: rador.ro

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×