Creatoarea de moda a primei doamne le da replica stilistilor contestatari!

Fashion
06.09.2015
Autor: Roxana Popa

Eli Laslean, una dintre cele mai apreciate creatoare de moda din Romania, cu peste 20 de ani de experienta in design-ul de top, le da replica tuturor contestatarilor primei doamne. Ea considera ca sotia presedintelui are un stil aparte, in ton cu cerintele si nu a dat niciodata gres in privinta alegerilor vestimentare, in ciuda afirmatiilor facute de anumiti stilisti, relatează WOWBIZ.RO

Vezi și: Carmen Iohannis, criticată dur de Iulia Albu: Ce gafe ar fi făcut prima doamnă

Designerul reda, cu lux de amanunte, povestea fiecarei rochii in parte si spune, fara ocolisuri, ce implicare a avut prima doamna in stat la fiecare tinuta purtata.

Vezi și: REACȚIA lui Carmen Iohannis la adresa stiliștilor

Rochia roz prafuit, prima tinuta semnata Eli Laslean“Prima tinuta a fost facuta la indicatiile doamnei Iohannis, ceea ce inseamna ca stia foarte bine ce i se potriveste la evenimente importante. Nu o cunoasteam, nu o vazusem pana atunci si am incercat sa ii respect dorintele pana in cel mai mic detaliu. Ea mi-a spus ca 

Vezi și: Cu Prima Doamnă la stilist. La ce trebuie să RENUNȚE președintele

rochia trebuie sa fie lunga, cu maneca si, daca se poate, sa fie realizata dintr-un material de culoarea roz prafuit. Dorea o croiala simpla, fluida, care sa ii puna in evidenta silueta frumoasa si, fireste, eleganta! I-am creionat imediat ceva si, pentru o diversitate, m-am dus acasa la dansa, la Sibiu, cu cinci tinute, iar ea a ales-o pe cea cu care s-a prezentat impecabil la receptia data de Principesa Margareta. De altfel, cu acea rochie, a impresionat pe toata lumea, inclusiv pe critici, care nu au avut nimic de comentat la adresa tinutei. A fost practic un best-seller pentru mine, caci foarte multe cliente au comandat, ulterior, aceasta rochie pentru evenimente importante. In plus, a contat foarte mult anuntul primei doamne. A fost momentul cand, pentru prima data, ea a declarat ca a lucrat cu designer roman, in dorinta de a promova moda autohtona. A fost pentru mine ca o recunoastere, dupa 20 de ani de cariera in care am incercat sa fac lucruri de calitate pentru oameni de calitate. Voi ramane intotdeauna nostalgica dupa aceasta rochie frumoasa, pe care am realizat-o in trei zile si la care nu a fost nevoie decat de o singura proba din partea doamnei Iohannis”, a povestit Eli Laslean.

Rochia galbena din vizita in Spania“Carmen Iohannis a purtat rochita galbena la o intalnire cu caracter privat in vizita sa din Spania. Alaturi de Regina Letitia, prima doamna s-a dus la atelierul designerului preferat al altetei sale si a produs acolo o impresie foarte buna. Desi au fost tot felul de critici in tara, cum ca rochia ar fi fost nepotrivita, ei bine, eu nu sunt de acord cu ele, intrucat vestimentatia era aleasa perfect pentru contextul dat. Nu era vorba despre o receptie, ci, repet, despre o vizita privata! Tinuta i-a venit ca turnata sotiei presedintelui! Sa va dezvalui un lucru foarte important. Carmen Iohannis este extrem de selectiva, stie ce ii place si ce nu ii place, si este foarte stricta, dar totodata corecta. Privitor la rochita galbena, vaporoasa si cu un pic de manecuta,  ea si-a ales culoarea aceasta indrazneata si a purtat-o cu atitudine. De aceea, am si primit ulterior nenumarate mesaje de felicitare pentru creatie”, a spus designera.

A treia tinuta din…Austria“Rochia corai a imbracat-o cu prilejul vizitei la Salzburg, la invitatia presedintelui Austriei. In acea zi, sotii Iohannis s-au dus la muzeul “Mozart” la o intalnire cu caracter mai putin oficial, cu o tenta relaxanta. Tinuta primei doamne a fost ideala pentru o dupa-amiaza calduroasa de iulie. Era compusa dintr-un material vaporos, cu lungime pana la genunchi, asa cum de altfel a si cerut protocolul acelei vizite. Multi au criticat vestimentatia, insa nu au stiut ca dress code-ul acelui eveniment era acela ca femeile sa poarte rochii scurte, fara maneca, doar decupate un pic la umar, asa cum a fost cazul doamnei Iohannis, mai ales ca deplasarea pana la muzeu se facea pe jos. Carmen a stralucit in acea vestimentatie, chiar am fost la fata locului atunci. Tin sa precizez ca nu am facut parte din delegatia oficiala, asa cum s-a insinuat, ci m-am dus pe cont propriu, pentru cateva zile de relaxare, alaturi de fiul meu”, a relatat Eli.

Tinuta spectaculoasa de la cina data de presedintele Austriei“In timp, intre mine si Carmen Iohannis s-a creat o relatie frumoasa, o adevarata chimie, iar stilul sau se potriveste cu ceea ce promovez eu, de aceea, are incredere in ce realizez la atelierele “Ellis”. Fac tinute clasice, pentru femei mature, care adora bunul gustul, distictia si finetea, femei de cariera, si mai putin pentru artistele din showbiz, care se indreapta spre o alta zona. Imi place tot ce-i simplu, frumos si, totodata, spectaculos. Niciodata nu voi realiza o tinuta care va fi indecenda si de prost gust. De aceea, a patra vestimentatie a fost una aproape de perfectiune, care s-a potrivit cu atitudinea, dimensiunile si stilul inconfundabil al primei doamne. A fost o rochie de culoare gri petrol, o alegere castigatoare la cina data de presedintele Austriei in prima seara din vizita de la Salzburg. Protocolul cerea atunci o tinuta lunga, iar in cazul doamnei Iohannis, situatia a fost fericita. Rochia ii cadea natural, era lejera, eleganta si avea o culoare care impunea respect. Vestimentatia a fost dublata de naturaletea primei doamne si astfel efectul viziual a fost unul maxim. In concluzie, pot spune, cu mana pe inima, ca sotia sefului statului este o persoana care are gust la haine si o atitudine impecabila”, a conchis Eli Laslean.

preluare integrală WOWBIZ.RO

Articole similare:

Top