VIDEO/ Cine sunt migranţii ilegali care au luat cu asalt Timişoara? Bine îngrijit, tuns tip army, era cât pe ce să lovească câteva persoane

Interesant!
09.09.2017
Autor: Roxana Popa

În Timișoara, se mărește numărul imigranților ilegali în fiecare zi. Imagini video publicate de Ziua de Vest indică personaje interesante printre aşa zişii migranţi.

Activistul civic, Ștefan Cojocnean, face apel la poliție și SRI, iar ceea ce este de neînțeles e cum nu au oameni, acolo, în punctele vulnerabile, tocmai cei din poliție și SRI? Sau au????Ultima întâmplare îl are protagonist pe tânărul din imagine. Bine îngrijit, tuns tip army, era cât pe ce să lovească câteva persoane, chiar și pe lucrătorii din poliție. Ce vrea el? Să facă ceea ce a fost învățat, cel mai probabil. Minte, deci nu se știe exact din ce țară este, este arogant, nu are acte, mai scrie presa locală.

 • Andri Popa

  Cin tea facut pe tine activist civic trebuia sa te puna sa filmezi drumurile de rahat si mizeria care sufoca …. Da daca te ocupi cu imigranti dute si culege cu telefonu tau si adui inapoi pe toti tiganii care au umplut marile orase europene si vezi ca fraierii aia deabia ii muta de colocolo. Dar mai intai gandestete la ce a zis primaru din Duisburg ca ar da orice sa scape de toti rumanii si balgarii si ar prefera un nr dublu de SIRIENI nota bene ! Mai bine dute si culcate canici nordicii nus asa rasisti desi sau saturat sii ei de romani care se comporta cu sirienii de parca nu ei ar fi umplut tuata europa cu rebuturi care fura si cersesc pe rupte si chiar ucid !Macar un pic de bun simt o urma ca astia nici macar nu vor sa stea aici si nu tiau luat aierul :((((((((((( . VERIFICAI PE RUMANI MAI BINE CAI INTERESUL TUTULOR …..

  • grizu

   @Andri Popa…tot ceea ce ai sugerat reporterului sa faca, poti face tu, daca consideri imperios, nu cere altora care deja au ales! Nu stiu insa daca ai avea timp sa te imparti intre reportaje si cursul de alfabetizare pe care ar trebui sa-l urmezi, caci ar fi o optiune de dorit in cazul tau: „verificai” in loc de „verifica-i”, „cai interesul” in loc de „ca-i interesul”, „culcate” in loc de „culca-te”, „dute” in lc de „du-te, „tiau luat aierul” in loc de „ti-au luat aerul”, „telefunu” in loc de „telefonul sau macar telefonu’ „…ingrozitor ptr un roman ingrijorat de soarta romanilor!

 • Gogu

  Dati-i pe mina tiganilor din Timisoara si rezolva ei cazul !

  • Gheorghe Dragan

   cine se aseamana se-aduna! nu uita ca si tiganii de oriunde din rromanica tot acelasi lucru fac.

 • Alfa Forever

  De ce se dorește islamizarea Europei ? Ce intrebare.. Cu ei aici,peste cativa ani nu o sa mai fie o putere mondiala.. Sunt agresivi, lenesi, cultura generala joasa, pregatire profesionala foarte slaba. V-ati intrebat de ce nu merg in Rusia? Sau in tari musulmane? Propaganda care s-a facut cu ani buni in urma despre traiul bun din Europa persista si acum in mintea lor.. Nu uitati sa inchideti usa noaptea! ;)

 • Anoo Koo

  La întrebarea lui Ștefan: „De ce se dorește islamizarea Europei?“ , răspunsul este extrem de simplu: „Ca să o cucerească fără arme“.

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×