Un PREOT spune care e cel mai mare PĂCAT pe care o femeie o face în timpul sexului: Dacă ar fi după mine, aş duce la închisoare orice femeie care face asta

HOT
12.09.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Femeile sunt cele mai păcătoase! Asta, dacă ne-am lua după preoți sau după bărbați sau anumite femei. Mai ales în ceea ce privește sexul.

John Hagee, un preot din SUA, a explicat care este cel mai mare păcat pe care femeile îl pot face în timpul sexului. Potrivit preotului, dacă femeile rostesc numele lui Dumnezeu în timpul actului sexual, aceasta este o blasfemie care trebuie pedepsită.

Citește și: Anunț șocant al directorului ANM: Ciclonul care a făcut PRĂPĂD în Italia se îndreaptă spre România

Numele lui Dumnezeu nu trebuie să fie luat în van. De asemenea, chiar una dintre cele zece porunci subliniază clar lucrul acesta. „Nu există un păcat mai mare în ceea ce priveşte folosirea greşită a numelui lui Dumnezeu decât atunci când o femeie îl rosteşte în timpul sexului”, a spus preotul.

Potrivit preotului, femeile care nu respectă această regulă și rostesc numele lui Dumnezeu în timp ce fac sex, ar trebui să fie pedepsite. „Dacă ar fi după mine, aş duce la închisoare orice femeie care face asta”, a mai spus preotul.

Citește și: Americanii, lăsați cu gura căscată: Rusia a lovit ISIS cu ‘tatăl tuturor BOMBELOR’

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×