TUPEU fără margini al episcopului despre care PATRIARHIA recunoaște că e HOMOSEXUAL: Ce a putut să zică în Sinod

Analisti / Jurnalisti Politici
15.07.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Cel care conduce Episcopia Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, are un tupeu fără margini. În ziua în care Patriarhia Română a confirmat, oficial, că episcopul e homosexual, fiind identificat în înregistrările video ajunse în presă, Corneliu Bârlădeanu spune că imaginile sunt trucate.

”În ziua de 14 iulie 2017, s-a întrunit la Reşedinţa mitropolitană din Iaşi Sinodul mitropolitan al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Citește și: Fost șef al SPP, dezvăluiri INCENDIARE despre Liviu Dragnea: CUTREMUR pe scena politică

Sinodul mitropolitan a luat act cu tristeţe de existenţa în spaţiul public a unor dezbateri cu privire la presupuse abateri de natură morală, atribuite Preasfinţitului Corneliu, Episcopul Huşilor.

Membrii Sinodului mitropolitan au luat act de declaraţia Preasfinţitului Corneliu, care a afirmat că acuzaţiile care i se aduc nu au un suport real, fiind false.

Citește și: FABULOS Monica Niculescu s-a calificat în finala de la Wimbledon

Sinodul mitropolitan a analizat cu atenţie întreaga problematică legată de acest caz, urmând ca, forurile prevăzute de legislaţia bisericească în vigoare să rânduiască cele cuvenite în astfel de situaţii.

Ierarhii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei îndeamnă clericii şi credincioşii din Moldova să stăruiască în rugăciune, statornicie în dreapta credinţă şi în împlinirea poruncilor lui Dumnezeu.”, se arată într-un comunicat al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

Citește și: RUPTURĂ MARE în Biserică: Mitropolia Moldovei CONTRAZICE Patriarhia Română pe subiectul episcopului HOMOSEXUAL

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×