Sylvester Stallone și Arnold Schwarzenegger au anunțat că nu vor mai juca în ‘The Expendables IV’

Arta si Cultura
04.05.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Veteranii și musculoșii actori Sylvester Stallone și Arnold Schwarzenegger nu vor mai juca în cea de-a patra parte a seriei de acțiune ‘The Expendables’, potrivit ediției digitale a revistei Entertainment Weekly citată de EFE.

„Nu există ‘Expendables’ fără ‘Sly’. Nu aș face niciodată filmul fără el”, a declarat Schwarzenegger publicației, la câteva zile după ce reprezentantul lui Stallone anunțase că actorul se retrage din proiect, în urma unor divergențe creative cu președintele studioului Millennium, Avi Lerner.

Citește și: ALERTĂ – Decizia BOMBĂ a Curții Constituționale: Dragnea NU poate fi premier

Potrivit revistei, cele două părți nu au putut ajunge la un acord cu privire la un nume potrivit pentru a regiza filmul și nici asupra scenariului. Stallone, pe lângă faptul că a jucat rolul mercenarului Barney Ross în această serie, a și regizat primul film și a fost co-scenaristul primelor trei părți ale seriei.

Schwarzenegger, care l-a interpretat în cele trei filme pe Trench, un vechi partener al lui Ross, a spus că nu știe multe lucruri despre scenariu. „Nici măcar nu știu dacă există un scenariu, deși filmările ar trebui să înceapă în august”, a precizat el.

Citește și: Victor Ponta rupe tăcerea: ‘Avea ordin să dărâme Guvernul’

Schwarzenegger a subliniat că și chiar dacă Stallone ar decide să se întoarcă la proiect, el nu o va face dacă personajul său nu este bine dezvoltat, cum crede că a fost cazul în partea a treia.

„Cred că primele două părți au fost geniale. Dar în a treia, rolul meu nu era bine scris. Nu se încadra bine în poveste. Cred că nu avea nicio relevanță în film”, a conchis el.

Citește și: Surpriza de PROPORŢII pregătită de Guvern pentru români: Se anunţă schimbări RADICALE

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×