Sardine cu ceapa, rosii si vin alb

Food and More
24.05.2018
Autor: Revista Blogurilor

O noua reteta si un nou mod de a pregati sardinele. Acum cateva zile am cumparat niste sardine mai mici decat palma, si pentru ca peste la gratar mancasem cu o zi inainte, am zis sa le pregatim la tigaie cu putina ceapa, rosii si vin alb. Super simplu si rapid!

Ingrediente pentru 2 portii:
1/2 kg sardine
1-2 cepe
1 catel de usturoi
2 rosii
1 lingura de ulei
1 frunza de dafin
1/2 pahar de vin alb
sare, piper
patrunjel proaspat
Mod de preparare:
1. Intr-o tigaie, punem 1 lingura de ulei de masline, adaugam ceapa spalata si taiata solzisori. Cand ceapa devine translucida, se adauga rosiile spal… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×