Rețeta care îți ridică sânii lăsați în numai o săptămână

Beauty
23.08.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Fie că ai sânii mici sau ai sânii mari, aceștia se pot lăsa din diferite cauze. Sânii se lasă din cauza sarcinii, alăptatului, kilogramelor în plus, slăbitului, geneticii sau vârstei. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care se lasă sânii. La un moment dat, toate femeile se confruntă cu această problemă. Există un remediu care întârzie lăsarea sânilor, iar dacă ai grijă de corpul tău poți să-l menții tânăr pentru mult mai mult timp. În doar o săptămână, cu această metodă vei reuși să-ți ridici sânii fără ajutorul sutienului sau altor metode de genul.

Citește și: Scene GROAZNICE în plină stradă: Un culturist, UCIS ÎN BĂTAIE de un luptător MMA / VIDEO

O rețetă simplă din produse naturale îți poate face pielea sânilor mai fermă și mai tânără, astfel că și ajută la ridicarea lor. Sânii sunt un punct de atracție la femei, iar indiferent de mărimea lor, cel mai important lucru la sâni este să fie ridicați și să arate bine. Din cauza factorilor enumerați mai sus, sânii se lasă. Este natural ca acest lucru să se întâmple, însă dacă avem grijă pielea și corpul nostru putem împiedica acest fapt.

Citește și: Seară NEBUNĂ în Champions League: Echipele calificate în grupe, surpriză pentru români / VIDEO

Ingrediente:

1 ou
1 linguriță de praf de cupru
o capsulă de vitamina E
Mixați cele trei ingrediente naturale și masați-vă sânii prin mișcări circular, apoi vă puneți un sutien foarte lejer, care nu vă strânge și stați așa jumătate de oră. Timp de o săptămână, în fiecare zi, procedați la fel, iar după acest timp veți vedea că rezultatele încep să apară. Pentru probleme de sănătate este recomandat să consultați medicul specialist. Este posibil ca acest tratament naturist să nu aibă efect la toate persoanele, ca și în cazul medicamentelor și a oricăror descoperiri științifice.

Citește și: Simona Halep va fi ȘOCATĂ! CUTREMUR în tenis: S-au aflat numele a doi jucători implicați într-un BLAT
sursa: elli.ro

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×