Noi detalii despre Denisa Manelista: Ce face vedeta

Dive
13.07.2017
Autor: Cristi Teodorescu

După ce a fost externată, Denisa Manelista a revenit la tratamentul naturist pe care l-a urmat și cu câteva luni în urmă, având în vedere că medicii s-au declarat neputincioși în fața bolii de care suferă. Și, spre surpriza tuturor, spun sursele noastre, rezultatele au și început să apară…

Mult mai optimiști decât erau cu câteva zile în urmă, cei din familia Denisei se dau peste cap pentru a-i asigura vedetei toate cele necesare tratamentului pe care îl urmează.

Citește și: CEDO, lovitură care cutremură justiția din România: schimbare RADICALĂ

Așa că, zi de zi, mama cântăreței se îngrijește ca, la prima oră, Denisa să aibă tot ce este nevoie pentru tratamentul cu pricina. Iar printre ingredientele de bază ale tratamentului se numără sfecla roșie, cumpărată zi de zi de la piață, pentru a se asigura că este naturală, românească și că, în fapt, conține substanțele necesare care să o vindece pe artistă. Evident, pe lângă sfecla roșie, în componența tratamentului mai intră și alte legume, cumpărate și el, toate fiind amestecate, transformate în suc și date, zi de zi, de câteva ori, Denisei.

Citește și: Ziua DECISIVĂ pentru Dan Voiculescu: când află dacă iese din penitenciar

”Se văd rezultatele. E slăbită, dar poate, din nou, să vorbească. Chiar a vrut să se uite și la televizor”, ne-a mai spus sursa citată.
Astfel, pare-se, rudele ei au fost convinse că, dacă tratamentul medical nu dă rezultatele dorite, pot încerca unul alternativ, unul menit să o revigoreze pe cât este posibil și care să îi dea puterea de a lupta împotriva bolii cumplite de care suferă.

Citește și: Traian Băsescu, ipoteză neașteptată: de ce este INTANGIBIL Liviu Dragnea

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.

Citește și: Avertisment al lui Radu Tudor pentru Liviu Dragnea: Ce s-ar putea întâmpla în interiorul PSD

sursa: spynews.ro

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×