Cum s-a ajuns ca la INM să pice subiecte despre sex

Interesant!
18.09.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Candidaţii care au susţinut în weekend examenul de admitere la INM, proba raţionamentului logic, au avut de soluţionat o grilă inedită.

La punctul 39 din Grila numărul 1, partea a II, cele câteva sute de persoane absolvente ale facultăţilor de Drept au trebuit să analizeze cauza unui bărbat căsătorit care, pentru că munceşte foarte mult, nu mai face sex atât de des cu soţia.

Iată speţă din 2015 de la examenul de admitere la INM:

„Pentru multe femei căsătorite cu bărbaţi care muncesc mult, nivelul scăzut al apetitului sexual al partenerului poate fi o problemă. Concluzia unui studiu recent rezolva problema din dormitor: pentru a da mai mult randament în pat, bărbaţii au nevoie de un somn foarte bun noaptea. În cazul unui bărbat care doarme mai puţin de cinci ore pe noapte, timp de mai multe săptămâni, secreţia de testosteron responsabilă de apetitul sexual, are un nivel mult mai redus decât atunci când persoana în cauză se odihneşte cel puţin opt ore pe noapte.

Care dintre următoarele reda principalul punct de vedere expus mai sus?

(A) Bărbaţii care muncesc puţin au un apetit sexual ridicat.

(B) Un somn odihnitor este unul de peste opt ore.

(C) Femeile căsătorite cu bărbaţi care muncesc mult au probleme sexuale.

(D) Bărbaţii trebuie să doarmă mai mult de opt ore pe noapte.

(E) Lipsa de somn scade pofta de sex”.

Potrivit INM, varianta corectă este (E).

Interesant este că aceasta speţă de la examenul de admitere la INM vine la doi ani după ce la examenul de admitere în magistratură, candidaţii au trebuit să rezolva o speţă despre sex oral cu muşcături de penis.

Iată speţă din 2013 de la admiterea în magistratură:

În timp ce X întreţinea un act sexual cu Y, majoră, pe care o cunoscuse într-un club şi căreia îi promisese suma de 150 lei în schimbul acestui act, i-a spus lui Y că nu-i va remite suma întrucât nu este mulţumit de prestaţia ei. În acest moment, Y şi-a înfipt dinţii în organul sexual al lui X, acceptând să îl elibereze doar când X i-a remis cei 150 lei. X a suferit leziuni ce au necesitat 23 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În acest caz:

A.fapta de vătămare corporală comisă de Y este săvârşită în legitimă apărare, Y acţionând pentru recuperarea sumei datorată de X;

B.Y nu a comis o infracţiune de şantaj care absoarbe vătămarea corporală;

C.Y nu a comis o infracţiune de perversiune sexuală”.

Conform INM, răspunsul corect este (C).

Articole similare:

Top