Ăsta n-are niciun Dumnezeu: Cât tupeu are Cristian Pomohaci să facă așa ceva după ce s-a aflat că e HOMOSEXUAL

Arta si Cultura
14.07.2017
Autor: Cristi Teodorescu

În plin scandal în care e acuzat de pedofilie, preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci îşi promovează concertul aniversar din 11 octombrie, la Sala Palatului. Afişul uriaş cu celebrul bistriţean tronează pe clădirea Sălii Palatului, din Bucureşti, iar biletele s-au vândut mai mult de jumătate. Maria Ciobanu sau Sofia Vicoveanca vor urca alături de el pe scenă, scrie click.ro.

Citește și: Reacţia de 1000 de puncte a lui Carmen Iohannis după ce și-a văzut soțul îmbrăcat ca-n filme / FOTO

Cristian Pomohaci serbează 30 de ani de carieră muzicală printr-un concert la Sala Palatului, care se va desfăşura pe data de 11 octombrie. În programul său artistic, Pomohaci a invitat nume mari din folclorul românesc, care nu şi-au retras numele de pe afiş după ce a izbucnit scandalul. Este vorba despre Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Dumitru Fărcaş, Nicolae Botgros şi Ionuţ Paladi, iar gazda evenimentului este nimeni alta decât Iuliana Tudor, prezentatoarea TVR.

Citește și: Simona Halep, atac la Johanna Konta: Mesaj ‘otrăvit’ transmis britanicei

Biletele de categoria VIP la concertul lui Pomohaci costă 200 de lei, iar cele mai ieftine 85 de lei! Mai sunt de asemenea bilete cu preţurile de 150 şi 125 de lei. Conform site-ului eventim, care comercializează biletele, mai mult de jumătate dintre acestea au fost vândute, cele de la categoria VIP fiind aproape toate epuizate.

Citește și: Guvernul Tudose, lovitură DURĂ pentru BOR. Anunțul explicit: ‘Trebuie să înțeleagă și să aleagă’

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×