Victor Ponta îl face praf pe Moise Guran: Ce dezvăluiri aduce la lumină fostul premier despre jurnalist

Analisti / Jurnalisti Politici
14.06.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Moise Guran are meciuri personale cu Victor Ponta! Olteanul care a lucrat pentru Dan Voiculescu îl taxează, de câte ori poate, pe fostul premier. Ajuns la Digi 24, Guran nu a găsit, în cei 3 ani și jumătate de guvernare Ponta, vreo măsură economică bună pentru România. Nici Ponta nu stă degeaba. Ripostează și el de fiecare dată.

Citește și: Victor Ponta anunță PRIMA LEGE pe care o va adopta ca președinte al Camerei Deputaților

Cel mai recent atac la adresa lui Moise Guran conține o serie de dezvăluiri. Ponta îl face praf pe jurnalist și spune că răspunde la comenzi. Mai mult, deputatul PSD acuză că Moise Guran lucrează în ”câmpul tactic” de la UM Digi 24, lăsând să se înțeleagă că la televiziunea de știri cel mai puțin vizionată de publicul din România ar fi, de fapt, o unitate militară cu ordine precise. Iată ce a scris Victor Ponta luni, când era și ziua de naștere a lui Klaus Iohannis.

Citește și: CUTREMUR în fotbal: Rapid intră în FALIMENT

”Deci am hotărât să dau și eu share la postarea lui Moise Guran care a dat share la postarea Clotildei! 😀😂😀😂 Am văzut ceva despre cum vine sâmbătă Uraganul „Clotilde” în Piață cu mii (sau zeci de mii de oameni)!

De ce dau share luni?! Ca s-a fâsâit sâmbătă – în loc de „Uragan” a fost o ploicică de vreo sută de oameni (când zic Hotnews și Digi 400 știu sigur să calculez că de fapt au fost un sfert)!

Citește și: SCANDAL la Digi 24: Moise Guran s-a certat cu Eugen Nicolicea / VIDEO

Păi bine dragă Moise, tocmai tu care acum ai serviciul în „câmpul tactic” de la UM Digi 24 să faci așa greșeală – protest sâmbătă când sunt toți ofițerii și subofițerii în weekend la familie?! Faci cum scrie la carte marți seara – spui câți îți trebuie (pentru cifre peste 10.000 trebuie să aprobe Klaus) și scoatem și rezerviștii!

Hai, organizare și mă anunți când să dau share data viitoare! La mulți ani lui Șefu și săru-mâna Doamnei!”, a scris Ponta.

Citește și: Lia Olguţa Vasilescu, mesaj halucinant: Ce a putut să spună primarul Craiovei

Articole similare:

Top