Somon cu sparanghel

Food and More
16.05.2018
Autor: Revista Blogurilor

AM mai gasit la oferta sparanghel, cu cinci lei (desi acum am vazut in multe locuri ieftin) si am mai luat o legatura asa ca o sa ne mai impiedicam de el ca tine bine la frigider, facem cate putin. Si somonul tot din vremuri imemoriale, cand era la pret decent. Deci sa purcedem.

Mai intai am facut un sos pentru somon din mustar, ulei de masline, zeama de lamaie.
Am uns pestele (decongelat), l-am presarat cu sare neagra si l-am lasat in pace o vreme.

De aici incolo nici nu prea mai e reteta pentru ca efectiv am pus totul in folie la cuptor. Adica pestele marinat, sparanghel, rosioare, ulei de … citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top

revistablogurilor.ro respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie și al Politicii de confidențialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie, însă nu uita că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services