S-au luat la bătaie în timpul unei emisiuni: Ce au făcut două fete / VIDEO

Dive
06.03.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Spectacol în toată regula la un reality show din Rusia. Două concurente de la emisiunea „Dom-2”, ce se filmează pe luxoasa insulă Seychelles, s-au luat la bătaie în direct, în urma unei certe.

Deși inițial, toată lumea a crezut că este o glumă sau un scenariu din emisiune, și chiar au râs la început, cele două concurente, Valeria Demechenk și Diana Ibragimova, s-au luat la bătaie într-o piscină gonflabilă, ulterior au ieșit din apă și au continuat să se tăvălească pe jos, să se lovească și să se tragă și cu mai multă violență de păr, iar camerele de filmare au surprins întreg episodul.

Citește și: SCANDAL la Eurovision: Cine a câștigat concursul / VIDEO
Ceilalți concurenți au fost nevoiți să intervină să le despartă, însă producătorii show-ului nu au arătat cum s-a sfârșit acest conflict.
„Dom-2”, filmat pe celebra insula, în care concurenții trebuie să-și construiască o casă și o relație, 2ste cel mai faimos și longeviv reality show tv din lume. A început să fie difuzat din mai 2004 și rămâne în continuare unul dintre cele mai profitale și cu cea mai are audiență din Rusia.

Citește și: IMAGINEA ZILEI cu Lia Olguța Vasilescu: Unde a fost fotografiat ministrul Muncii
sursa: libertatea.ro

Articole similare:

Top