Profesoară universitară: La clubul Colectiv era un “barlog satanist”

Interesant!
11.11.2015
Autor: Cristi Teodorescu

O profesoara universitara din Timisoara socheaza: „La clubul Colectiv se afla un veritabil barlog satanist, frecventat de sute de dezaxati care se cunosteau între ei!” Impotriva ei a fost organizat un miting!

Vioricai Balteanu, o profesoara de la Universitatea de Vest din Timisoara, i s-a cerut demisia dupa ce a sustinut ca la Colectiv era un “barlog satanist”.
Viorica Balteanu (68 de ani) este istoric literar, traducator, lingvist si cadru didactic la Universitatea de Vest din Timisoara, si a tinut sa-si spuna parerea despre tragedia de la Colectiv dupa ce o fosta eleva de-a ei i-a aratat o inregistrare cu un concert rock organizat in club. „Îi mulţumesc mult fostei mele studente ― actualmente ea însăşi cadru didactic şi părinte ― care mi-a trimis înregistrări ABSOLUT LUGUBRE, făcute, în primăvara acestui an, fix la clubul bucureştean COLECTIV.
Imagini apocaliptice de iad în flăcări, zgomote sinistre (dacă aceea e muzică, înseamnă că albul e negru şi invers), texte sataniste zbierate de nişte gorile în pandalii, oameni neizbutind eu a le spune, m-au umplut de oroare. N-am putut, nici n-am vrut să urmăresc aşa ceva mai mult de două minute!….Prin urmare, la clubul COLECTIV se afla un veritabil bârlog satanist, frecventat de sute de dezaxaţi care se cunoşteau între ei, iubeau scenele infernale cu sacrificii de făpturi omeneşti cuprinse de văpăi. Nu vom exclude ca între cei peste 400 de inşi prezenţi în invocatul loc de perdiţie, cu trei seri în urmă, să fi fost şi mulţi novici (între care şi minori!), naivi atraşi de un aşa-zis concert rock. Tocmai de aceea, familiile, apropiaţii publicului menţionat este cazul a-şi pune, chiar mai serios decât noi, ceilalţi, întrebări adânc neliniştitoare. Cunoşteau în ce mod “se distrau” copiii, fraţii ori surorile, prietenii lor? Dacă da, sunt complici la cumplitul măcel!”, a scris Viorica Balteanu.
Indignati, mai multi tineri din Timisoara au organizat un protest impotriva acesteia, cerandu-i demisia. Doar ca acestia au confundat institutia de invatamant la care preda Balteanu, ducandu-se la Universitatea Politehnica, unde aceasta a avut o colaborare, in locul Universitatii de Vest. Profesoara a replicat la protestul tinerilor: „Se vrea deturnarea atenţiei de la vinovaţi prin crearea de ţapi ispăşitori. Se va lăsa păcălită opinia publică?”, scrie wowbiz.ro

Articole similare:

Top