Moto Hub – un nou centru de service autorizat BMW Motorrad se deschide la Bucureşti

Revista Blogurilor
12.07.2019
Autor: Revista Blogurilor

Serviceul Moto Hub este poziţionat într-un spaţiu din cadru complexului Romexpo, pe Bulevardul Expozitiei 22-30. Intrarea C, Romexpo, hala G7.

https://bmw-motorrad-motohub.ro/

În prezent marca este repezentantă, alături de noul centru de service Moto Hub Bucureşti, de trei centre de vânzări şi service la nivel naţional: Automobile Bavaria Otopeni, Group West Oradea şi Apan Iaşi. BMW Motorrad a încehiat în 2018 al 8-lea an consecutiv de creştere de peste 25%. 2018 a însemnat un nou an record pentru BMW Motorrad, cu 368 unităţi livrate şi un plus de 38% fata de 2017. Este aşteptat ca acest an să continue trendul crescător, susţinut de noi lansări importante, inclusiv noua generaţie R 1250 GS şi R 1250 GS Adventure, noul S 1000RR, dar și scuterele C 400X și C 400GT, cele mai importante produse BMW Motorrad pe piaţa din România. Compania îşi diversifică portofoliul de produse, cu o extinderea gamei de produse segmentele Heritage, Urban Mobility și Adventure. Totodată, BMW Motorrad România a introdus pe piaţă cel mai complex serviciu de finanţare pentru modele noi, care aduce condiţii accesibile de finanţare şi asigurare la nivelul pieţei de automobile.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

BMW Group România
Alexandru Şeremet
Tel.: +40-726-266-224
E-mail: alexandru.seremet@bmwgroup.com

BMW Group

Datorită celor patru mărci ale sale – BMW, MINI, Rolls-Royce şi BMW Motorrad -, BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete şi oferă servicii financiare şi de mobilitate premium. Reţeaua de producţia a BMW Group cuprinde 31 de facilităţi de producţie şi asamblare în 15 ţări; compania are o reţea globală de vânzări în peste 140 de ţări.

Articole similare:

Top