Ministrul Orlando ”Casanova” Teodorovici a dat iama în femei la mare / FOTO COMPROMIȚĂTOARE

Interesant!
04.08.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Daca in plan profesional lucrurile nu merg foarte bine pentru Eugen Teodorovici, la sfarsit de saptamana, cand se transforma in ministrul Casanova, membrul Guvernului cunoaste succesul total.

Iesit din mariajul cu Florentina, femeia care i-a daruit doi copii, Eugen Teodorovici (44 ani) duce o viata de adolescent rebel. Iar aceasta atitudine i-a adus si porecla de…”ministrul Casanova”. Astfel, dupa ce a scapat de verigheta, in timpul liber, ministrul de finante este inconjurat, la fiecare pas, de femei tinere si frumoase.

Asa s-a intamplat si in acest week-end, atunci cand barbatul a plecat la mare, la Mamaia, acolo unde s-a distrat in club pana la orele diminetii.
La masa ministrului, sticlele de vin au fost sudate, la fel si domnisoarele care au incercat sa intre in gratiile ministrului si, mai ales, sa-i cinsteasca porecla de “Casanova”.
Cu paharul in mana, Eugen Teodorovici a discutat cu una dintre fete si a parut destul de apropiat de aceasta. Minute bune, cei doi si-au soptit cuvinte la ureche, si-au zambit, semn ca membrul guvernului are, in continuare, vorbele la el, mai ales atunci cand vine vorba de reprezentantele sexului frumos.
Cand iese in club, ministrul “Casanova” pare ca se afla la vanatoare… de domnisoare. Astfel, de mai multe ori, CANCAN.ro l-a surprins pe Teodorovici in lumina difuza a stroboscoapelor, cu ochii atintiti asupra unor tinere care s-au transformat, in scurt timp, in cuceriri ale ministrului.

Articole similare:

Top