Kim Kardashian de Rusia a fost umilită de hackeri: Ce au publicat aceștia / FOTO + VIDEO

Beauty
22.02.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Anastasia Kvitko e una dintre cele mai în vogă tinere fotomodele ale Rusiei. Supranumită și Kim Kardashian de Rusia, ea susține că a obținut formele corpului său muncind la sală. Însă hackerii spun altceva.

La 22 de ani, Anastasia Kvitko e un fotomodel cu milioane de fani. Numai pe contul său de Instagram are 5,5 milioane. I se spune și Kim Kardashian de Rusia, ba chiar mulți o acuză că și-a modelat corpul pentru a semăna cu faimoasa americancă.

Citește și: Decese SUSPECTE în familia unui primar: Soția și tatăl acestuia au murit OTRĂVIȚI

Rusoaica neagă însă orice asemănare cu Kim Kardashian, ba chiar se laudă că e mai frumoasă ca ea, iar corpul îi e mult mai atrăgător.
Tot despre corpul său, rusoaica spune că nu a făcut nicio operație estetică și a muncit cu anii în sala de fitness. Însă, pe Internet, face furori o fotografie a tinerei, din adolescență. Hackerii care au publicat-o spun că e dovada clară că Anastasia Kvitko e acum o ”păpușă de plastic”, din cauza operațiilor.

Citește și: Ample percheziții în București: În vizor mafia medicamentelor oncologice

Anastasia continuă însă să nege orice vizită la chirurgul plastician. Ea spune că, în urmă cu câțiva ani, când a vrut să fie fotomodel, a fost refuzată, pe motiv că e grăsuță. De atunci, a făcut fitness, iar asta i-a adus celebritatea, dar și formele dorite.

Citește și: Informații ies la IVEALĂ: Cine a BLOCAT dosarul lui Iohannis
148743682016dfe10a
-04XLres9FQ

B--lTui2XpY

FJZO7l-R6Vo

JyshjL29mxw

karvXLw3pxE

KycY89FOpOI

lmd4XkDofQg

-nih5azM67Y

pb5jQEi_dcc

q1k8QkI0QAI

qhfLN_je_58

SATlKMSxrP4
sursa: observator.tv

Articole similare:

Top