FOTO Sunt gemene, împart același bărbat și fac exact aceleași lucruri: de la numărul de pași, la paharele de apă băute

Dive
17.03.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Sunt gemene si disperate nu doar sa arate identic, dar si sa aiba vieti la fel. Anna si Lucy DeCinque isi impart acelasi pat si… acelasi iubit, cu care vor sa aiba cate un copil. In acelasi timp, bineinteles.

Cele doua surori, in varsta de 30 de ani, au cheltuit 250,000 de dolari pe operatii estetice care sa le ajute sa arate identic, isi cumpara toate hainele in dublu exemplar si sunt obsedate ca totul sa fie la fel.

Citește și: Fosta noră a lui Virgil Măgureanu anunță o nouă țintă la ieșirea de la DNA / VIDEO

Ele au participat de curand la o emisiune TV din Australia, unde au vorbit despre sarcina pe care o planifica in viitorul apropiat: „Trebuie sa fie exact in acelasi timp, astfel incat corpurile noastre sa se schimbe la fel.”
Obsesia lor merge pana la capat: „Dieta noastra este identica. Mancarea trebuie sa fie identica. Ne masura acelasi pahar cu apa. Daca ea merge cativa metri, trebuie sa merg si eu cativa metri, pentru ca am trebuie sa ard acelasi numar de calorii.”

Citește și: Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România a pățit-o în direct / VIDEO

Iar iubitul lor pare sa aiba o misiune dificila: „Este prima oara cand am doua iubite si, sa fiu sincer, este foarte greu pentru ca trebuie sa fie 100% egal. Orice fac pentru una, trebuie sa fac si pentru alta, asa ca e o balanta foarte fina.”

Citește și: O altă televiziune a primit ordin de evacuare / DOCUMENT

61786872 61786871 61786868

Articole similare:

Top