A apărut cel mai periculos joc sexual: I se spune ruleta sârbească! Vezi ce presupune

HOT
23.05.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Un fenomen periculos a luat amploare în mai multe ţări din Europa. Medicii avertizează că tinerii practică la petreceri aşa-numita ,,Ruletă a sexului”, joc în care participanţii (de obicei homosexuali) riscă să facă sex cu un necunoscut care nu recunoaşte că este diagnosticat cu HIV.

Citește și: Cum arată soția lui Dan Condrea, cea care l-a identificat după îmbrăcăminte

Medicii din Barcelona au observat o creştere a numărului unor astfel de petreceri, pe care ei le consideră a fi un semn al faptului că oamenii şi-au pierdut respectul pentru persoanele seropozitive. ,,Pot exista petreceri sub forma celei de tipul ruletă sau întâlniri la care poţi participa numai dacă eşti deja diagnosticat cu HIV”, a declarat medicul Josep Mallolas pentru publicaţia spaniolă El Periodico.

Citește și: Unul dintre ultimele SMS-uri ale lui Condrea. Ce a scris patronul Hexi Pharma înainte de a muri

Anul trecut, un stripper sârb cunoscut sub numele de ,,Tijana” susţinea că ,,Ruleta Sexuală” a apărut iniţial în Serbia, de unde şi numele ei de ,,Ruletă Sexuală Sârbească”. ,,Văd că toată lumea vorbeşte despre aceste partide de sex, dar, de fapt, ele erau destul de comune în ţara noastră. Ceea ce într-adevăr m-a şocat a fost faptul că oamenii care participă la aceste întâlniri poartă măşti, iar unul dintre ei are HIV. De obicei, bogaţii sunt cei care organizează aceste partide pentru alte persoane influente. Aceşti oameni suferă un şoc teribil ştiind că ar putea face sex cu cineva care a fost infectat cu HIV”, a declarat sârbul pentru publicaţia britanică Metro.

Citește și: RĂSTURNARE de SITUAȚIE în cazul morții lui Dan Condrea: A cui era, de fapt, mașina

Terapeutul Kate Morley spun că participanţii la partidele de sex organizate în acest mod se supun unui risc imens. ,,Petrecăreţii susţin că, cu cât riscul este mai mare, cu atât vor simţi fiori mai puternici. În cazul orgiilor, senzaţiile sunt cu atât mai intense cu cât orgasmul este experimentat în acelaşi timp cu un nivel de adrenalină crescut”, susţine specialista.

Citește și: Sorina Matei, ipoteză EXPLOZIVĂ: implicarea RTV în cazul morții lui Dan Condrea

sursa: descopera.ro

Articole similare:

Top