VIDEO INCENDIAR cu nepoata lui Elvis Presley GOALĂ

Dive
04.06.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Nepoata lui Elvis Presley a fost surprinsă complet goală în pat, înainte de a întreţine relaţii sexuale cu un bărbat.
În „The Girlfriend Experience”, Riley Keough joacă rolul unei studente la drept uşuratică care a obţinut un internship râvnit la o firmă de avocatură prestigioasă, scrie dailymail.co.uk.

Citește și: SURPRIZĂ Cine a câștigat Concursul Românii au talent

În afara programului de muncă, Christine Reade, în vârstă de 26 de ani, este prostituată. Îşi plăteşte studiile oferind bărbaţilor ceea ce se numeşte „The Grirlfriend Experience”.
Într-o scenă dintr-o seară de duminică de la premierea seriei Starz – nepoata lui Elvis Presley – a fost plătită pentru prima dată pentru servicille sexuale oferite, după ce a fost ispitită în prostituţie pentru o sumă de 100 de dolari.
Acest episod o arată pe actriţă complet goală în pat, cu hainele aruncate pe podea.

Citește și: „Prinţul” Presei, CTP, vesteşte întunericul!

In cel mai mare rol al său, Riley, fiica cântăreţei Lisa Marie Presley şi a muzicianului Danny Keough, joacă rolul unei studente la drept în anul 2 la Chicago-Burnham Law School. Ea le cere clienţilor săi 1.000 de dolari pe oră şi prestează două ore minimum, oferind un pachet care include vorbitul, ascultatul şi suportul emoţional.

Citește și: REVOLTĂTOR Ce au găsit inspectorii în cea mai mare piață din București: OTRAVĂ curată

Sâmbătă, Riley a fost surprinsă pentru prima dată în această postură după ce a fost recrutată pentru servicii sexuale de către o prietenă prostituată, împreună cu care vorbea cu un bărbat într-un bar.
Iniţial nu a vrut, însă în momentul în care a auzit cât va câştiga, i-a surâs ideea.

Citește și: Cine a câștigat premiul de originalitate de 10.000 de euro de la Românii au talent

331010B500000578-0-image-a-4_1460384914135 boobtube_round_up__riley_keough_topless_in_the_girlfriend_experience_06-932d7d5f_web-d4d7fc7c_featured Riley Keough - The Girlfriend Experience - S01E05 - 2_4-500 Riley-Keough-in-The-Girlfriend-Experience Riley-Keough-Nude-1 Riley-Keough-Nude-8

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×