VIDEO Gigi Becali e REVOLTAT după scandalurile cu preoți HOMOSEXUALI: El, cel care iese murdar de mizerie de homosexualitate!? Tu-ţi dai seama ce mizerie?

Analisti / Jurnalisti Politici
18.07.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Gigi Becali l-a atacat dur pe părintele Cristian Pomohaci. Patronul Stelei a spus despre preotul-artist că nu avea voie să facă moliftele Sfântului Vasile şi a explicat motivele pentru care avea interzis la acest ritual. Mai mult, la un moment dat Gigi Becali a mărturisit ce face dacă e nevoit să meargă într-o cameră de rugăciune după ce a fost la baie înainte.

Gigi Becali a declarat în cadrul unui interviu că homosexualii nu ar trebui să intre în biserică.

Citește și: Greşelile care transformă cafeaua într-un PERICOL pentru organism

„Diavolul l-a luat şi atunci l-a făcut homosexual. De Pomohaci, dacă vreţi să vă spun, el nu avea voie să facă moliftele Sfântului Vasile. Deci, moliftele Sfântului Vasile se fac numai cu mare pregătire. Un preot, dacă vrea să facă moliftele, trebuie trei zile… nu are voie să mănânce şi să bea nici apă. Şi multe, multe alte pregătiri. Dacă nu, dă diavolul cu tine de pământ, de nu te vezi. Ce făcea Pomohaci, ce am auzit despre el: Preasfinţia sa Andreicuţ, al Albei… Nu-i dădea voie să facă moliftele Sfântului Vasile şi el care i-a spus măi, omule, tu eşti în lume, tu cânţi la nunţi, tu nu ai cum să faci moliftele Sfântului Vasile, că te distruge diavolul. Iar el nu a ascultat şi a luat în râs asta. Și bineînţeles că diavolul l-a luat şi atunci l-a făcut homosexual.”, a declarat Gigi Becali în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Citește și: Specialiştii anunţă o descoperire istorică: `Beneficiile` muşcăturilor de căpuşe

În cadrul interviului, excentricul afacerist din Pipera a mărturisit ce face dacă se întâmplă să meargă la toaletă înainte să intre într-o cameră de rugăciune.

„Harul lui Dumnezeu nu se amestecă nici cu curvia, nu se amestecă nici cu toate păcatele lui, atâta timp cât este în biserică. Acum, biserica… biserica a luat act de aceste lucruri pe care le-ar face şi probabil el a fost dat afară, excomunicat din biserică.

Citește și: Guvernul Tudose, lovitură pentru angajați: Proiectul care se află pe masa Ministerului Finanțelor

Dacă tu nu asculţi de sfintele canoane, tu, ca preot, bineînţeles că te lasă Dumnezeu şi te ia dracu şi face ce vrea cu tine şi l-a făcut pe el homosexual. Asta l-a făcut! Un homosexual să slujească lângă Sfântul Altar, să atingă Sfintele Daruri?! Păi, dacă eşti homosexual, cum să mai atingi tu Sfintele Daruri? Păi eu, de exemplu, eu dacă mă duc să fac… mă duc la toaletă să fac treaba mică, mă iertaţi că vă spun, eu, după aia, dacă mă duc în camera de rugăciune, păi eu mă spăl de cinci ori mai mult, decât cât mă spăl de obicei. Cum să mă duc eu, în camera de rugăciune, şi să pun mâna pe cruce sau pe icoane, să le pup, eu fiind murdar pe mână.

Citește și: Oficialii din Harghita și Covasna i-au cântat imnul secuiesc lui Klaus Iohannis, la Miercurea Ciuc/VIDEO

Dar el care iese murdar de mizerie de homosexualitate? Tu-ţi dai seama ce mizerie? E mare păcat, pentru un neam să aibă preoţi care să întineze Duhul Sfânt în biserică. Ei, homosexualii, ei să facă Sfânta Liturghie. Tu-ţi dai seama? Mâna lui este sfinţitoare! Dar eu mai spun şi încă ceva: dacă el este homosexual, el nu are ce căuta, tată, în biserică.Vezi, Doamne, că el este tot om! Băi, eşti tot om, să fii sănătos, du-te şi culcă-te cu 17 bărbaţi, dar pleacă, tată, din biserică! Ăştia, oamenii trebuie să fie daţi afară. Adică trebuie făcut publică ca să fie daţi afară din biserică. Că nu se permite aşa ceva. Este un lucru extraordinar de murdar ca să întinezi biserica şi pe Hristos şi altarul lui Hristos să îl întinezi cu un preot care el, de fapt, face Sfânta Liturghie şi slujeşte la sfânta masă a lui Hristos unde se răstigneşte Hristos.”, a spus Gigi Becali în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Citește și: LOVITURĂ în plin pentru Dragnea și Guvernul Tudose: Se anunță ‘sfârșitul petrecerii’ în România

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri.

 • Valentin Tataru

  A pupat la maini murdare de matarangi Gigi cate nu viseaza el. Nu-l mai spala nici Dunarea. Poate si la muntele Athos cand a atipit de oboseala l-a abuzat cu penisul sfant pe la gurita vreun calugar dospit. El a crezut ca e Duhul Sfant care il saruta in somn.

 • HOP(E) SI EU

  Si tampitul de Catarama zicea ca homosexualitatea e ” da bine” , ca a citit in Cartea Sfanta… Ce citisi si cum citisi, ca sa te pui de acord cu noua gandire” leberala” , fara morala? Sodoma, Gomora, niste insule de vacanta.

 • mardohew

  Romani1:Deşi spun că sunt înţelepţi, au înnebunit şi au schimbat gloria Dumnezeului nepieritor în ceva ce seamănă cu chipul omului pieritor, al păsărilor, al patrupedelor şi al târâtoarelor.De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, după dorinţele inimii lor, ca să-şi dezonoreze corpurile între ei, da, pe cei ce au schimbat adevărul lui Dumnezeu in minciună şi au venerat creaţia, îndeplinind un serviciu sacru mai degrabă pentru ea, decât pentru Creator, care este binecuvântat pentru totdeauna. Amin! Iată de ce Dumnezeu i-a lăsat pradă unor pofte sexuale ruşinoase, căci femeile lor şi-au schimbat întrebuinţarea naturală în una contrară naturii; şi la fel şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea naturală a femeii şi, în dorinţa lor pătimaşă, s-au aprins unii faţă de alţii, făcând lucruri obscene bărbaţi cu bărbaţi şi primind în ei înşişi răsplata deplină care li se cuvenea pentru nelegiuirea lor.,,

 • mardohew

  Pai daca sunt dati afara ramane biserica fara preoti! Sau cu prea putini la cate biserici s-au construit de la revolutie, de 98 de ori mai multe decat spitale…

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×